/Constanta/Servicii de curatenie

ECOCHIM S.R.L.

Bd. 1 Decembrie 1918, 8, Constanta, Constanta, 900183, Constanța 900178, România

ECOCHIM S.R.L.
Servicii de curatenie
3.3
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHP+6G Constanța, România
+40 241 511 060
ecochim-constanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Maruntelu
Cristian Maruntelu2 ani în urmă
O experienta foarte proasta, am solicitat bonul fiscal, iar răspunsul lor a fost ca nu se poate ca nu au casa de marcat și ca trebuie adus de la casa de cultura, locul cu pricina fiind pe interioara 4. Asa ca 40-50 min pierdute pentru un amarat de bon fiscal. As fii putut pur și simplu sa plec fără sa plătesc atâta timp cât nu eliberează bon pe loc și îmi cer banii din gura.
Nu merge-ți sa spălați covoarele aici, pierdere de timp și de bani plus ca, covoarele nu arata wow, trase printr-o apa cu detergent ieftin și atât, neparfumate, nenimic.
Cea mai proasta experienta. Nu recomand sub nici o forma, merge-ți în alta parte și spala-ți-va covoarele. Cea mai proasta calitate și personalul lasă de dorit.
Silviu Savulescu
Silviu Savulescu4 ani în urmă
Neseriosi.
Prima dată am primit o comanda după 3 saptamani de la predarea produsului.
Astăzi am asteptat toată ziua sa vina cineva pentru ridicare, nici o sansa.
Degeaba ii suni la telefon, ei spun că revin da cred ca AU CARTELA FARA MINUTE.
NU recomand.
Ionut botoaca
Ionut botoaca4 ani în urmă
Covor nou, atos mi l au distrus. Dupa spalare l au uscat pe sarma si l au intins, deformat la mijloc, calc pe valurile dunarii si azi dupa 2 luni de utilizare. Iar mirosul din el nu l au scos deloc. Deci l au spalat ceva, putin aspirat dar uscat necorespunzator si fara tratament de parfumare. Mi au adus covorul cu intarziere de 4 zile.
Web Developer
Web Developer4 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile prestate. Au venit si au ridicat atat hainele cat si covoarele rapid iar preturile comunicate au fost foarte bune. Livrarea lor s-a facut destul de rapid, la termenul comunicat. Bravo!
Vali Vali
Vali Vali4 ani în urmă
Neserioși... Deși mi-au spus că programul de ridicat covoare de la domiciliu este până la ora 19, nu au mai venit după ora 17 cum le solicitasem.
Bogdan Adrian
Bogdan Adrian4 ani în urmă
Jalnic !!! Mergi cu un sacou sa il curețe și când te întorci sa îl ridici , surprizaaaa! Tot murdar era ! Si cu banii luati si cu sacoul murdar!! NU RECOMAND !!
CNB
CNB2 ani în urmă
Nu prea le iese cu curățatul, aproape de fiecare data reîntorc articolul pt ca nu l curata cum trebuie, nu pot sa mi dau seama de ce își spun curataorie, sugestie de nume :"încercăm să vă curatam boarfele...posibil sa ne iasă posibil sa nu dar banii tot vi i luăm...
Cosmin Popescu
Cosmin Popescu2 ani în urmă
Azi am ridicat sacourile de la curatorie de la City Park Mall si cand am ajuns acasa am constatat neplacut ca erau la fel de murdare cum le-am dus. Si la maneci si la subrat. Nimic curatat la acele sacouri. Doar pe mine m-au ,,curatat "de vreo 90 de lei. Bataie de joc! Nu recomand!
Locații recomandate