/Constanta/Servicii de curatenie

LiLi - Spalatorie Covoare Constanta

Strada Interioară 3, Constanța 900330, România

LiLi - Spalatorie Covoare Constanta
Servicii de curatenie
4.4
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJ2+WX Constanța, România
+40 761 668 866
lili-spalatoriecovoare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Androne
Marius Androne2 ani în urmă
Au curatat 2 covoare unul e alb. Sunt curate miros bine uscate bine. Le-am dus eu si tot procesul a durat 24 ore. Foarte multumit sunt!
Adriana Neagu
Adriana Neagu2 ani în urmă
O colaborare excelenta.
Personal amabil.
Covoare bine spălate și parfumate.
Recomand fără retineri.
Leonte Sorin
Leonte Sorin2 ani în urmă
Servicii clienți excelente, șoferul care a venit după covoare și le-a și adus înapoi este un băiat super de treabă și educat. Preț corect. Cu siguranță o sa mai apelez la ei.
Lucian Vasile
Lucian Vasile2 ani în urmă
Pe site aveau la momentul comenzii prețul de 8 lei pe mp. La telefon mi s-au zis un preț de 10 lei pe mp. Nu am nicio problemă sa plătesc un preț mai mare pe servicii mai bune.

Covoarele au fost spălate binișor, au venit mirosind ușor a parfum și un pic a împuțit (cele groase). Mi s-a mai întâmplat.

Am rugat-o pe doamna de la telefon că atunci când vin băieții sa lase covoarele, le mai dau încă doua covoare și a fost de acord.

Dar băieții au refuzat categoric și s-au purtat cu lipsa totală de respect fara niciun motiv.

Pentru spălat covoare ⭐⭐⭐
Pentru serviciile băieților 🅾️
Stefan Tanase
Stefan Tanase2 ani în urmă
În Constanța, vă spun cu mâna pe inimă că nu există spălătorie de covoare și oameni mai bine pregătiți decât ceea ce am întâlnit la Lili, spălătoria covoare Constanța!
Calitatea este de nota 20, promptitudinea de asemenea iar rezultatul final este nemaipomenit .Recomand cu drag, nu veți fi dezamăgiți !
Berendei Adelina
Berendei Adelina2 ani în urmă
Nu le-as oferi nici macar acea stea pentru inselatorie, minciuna, si pacalirea clientilor in a apela la serviciile lor. Acum ceva timp au postat un concurs pe pagina lor la care puteai participa prin like and share, si cei ce le deveneau clienti ar fi avut sanse mai mari de castig. Adica isi faceau clienti prin noi. Nimic gresit, ajut cu drag daca pot. Oricum mi-as fi spalat la ei covoarele... Dar concursul acela nu a mai avut loc niciodata, si indraznind sa pomenesc despre el pe pagina lor, acum nu mai am acces. De ce fac asta? Pentru ca sunt satula de inselatorii. E de ajung ca ne fura guvernantii. Macar noi, astia mici, sa ne sprijinim intre noi... Rusine, Lili!
P.S. Am editat cu poza respectiva. Nu este poza cu pagina dvs?... Caci am mai pomenit despre acest concurs si vreau sa stiu de ce am fost blocata apoi. De asemenea vreau sa stiu de ce mi s-a interzis accesul la pagina dvs. Oare pentru ca am cerut sa postati castigatorul? Ati postat doar ca a trebuit sa extindeti perioada concursului, cred ca nu obtinuseti numarul suficient de like-uri... Vreau sa vad corectitudine din partea dvs.
Crina Nail Tehnician
Crina Nail Tehnician2 ani în urmă
Am avut niște covoare care miroseau a urina de cățel , le-am dus și la alte spălătorii din oraș, dar mirosul nu dispărea . Am apelat pentru prima data la Spălătoria de covoare Lili și vreau sa va spun ca covoarele nu mai au pic de miros !! Miros absolut minunat ! Recomand din tot sufletul !!!
Sandu Vieriu
Sandu Vieriu2 ani în urmă
Profesionisti rapizi si ieftini ,f. multumit ,recomand !
Locații recomandate