/Cluj/Servicii de curatenie

MultiClean

Strada Alverna 71-73, Parter, Cluj-Napoca 400469, România

MultiClean
Servicii de curatenie
4.5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ48+99 Cluj-Napoca, România
+40 746 053 085
multiclean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Pavel
Adrian Pavel2 ani în urmă
Profund dezamăgit de calitatea serviciilor. În imagini se poate observa cum sacoul a fost distrus. Explicația puerila "a ieșit negru pe alb" denota profesionalismul acestei curățătorii. Nu recomand!
Agoston Maria
Agoston Maria2 ani în urmă
Servicii excepționale! Am fost foarte mulțumită de calitatea serviciilor și de promptitudinea de care au dat dovadă. Recomand cu încredere și am sa mai revin cu viitoare comenzi!
Filep Erzsi
Filep Erzsi2 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor cu diverse articole care trebuiau curățate și le-am primit înapoi impecabile! De asemenea, personalul este foarte amabil. Recomand!
Oltean Claudiu
Oltean Claudiu2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si responsabilitate. Nu recomand.
Dor De Ducă
Dor De Ducă3 ani în urmă
De mult eram în căutarea unei curățătorii care să îmi facă viața mai ușoară și să fie la prețuri decente. Cel mai mult îmi place la ei faptul că s-au extins de la o doar curățat textile la aproape toate serviciile de curățenie. Papuci, sneakers sau chiar propria casă, o rezolv cu ei. Oameni faini, ce să mai!
Coroian Roxana
Coroian Roxana2 ani în urmă
In ultimii doi ani am apelat regulat la serviciile MultiClean si am fost multumita de serviciile lor, pana cand mi-am trimis rochia de mireasa la curatat. La predare am mentionat ca rochia de mireasa este din matase si ii rog sa fie cat se poate de atenti la curatare, iar daca nu se poate curata bine sa imi spuna si sa o lase asa. Din pacate si spre dezamarigea mea, rochia de mireasa a fost curatata/spalata la apa si s-a deteriorat. Am dedus ca a fost spalata la apa dupa ce ea s-a scurtat cu cca. 20cm, matasea de pe corset s-a scamosat, iar cateva aplicatii (epoleti si brau) s-au deteriorat. Ei mi-au livrat rochia in folie, fara sa imi spuna ca rochia a intrat la apa. I-am contact telefonic si am facut o plangere, rochia mi-au luat-o inapoi si au calcat-o. Din fericire, la calcarea cu aburi matasea naturala revine la lungimea initiala. Dar pentru repararea restul stricaciunilor (accesorii si scmaosatul matasii pe bust) cauzate de ei am platit reparatiile din buzunarul meu. Pe scurt, nu au fost deloc atenti si si-au batut joc de rochia de mireasa. Cu siguranta nu voi mai apela la serviciile lor, nu pentru stricaiunea pe care au cauzat-o, ci pentru atitudinea neprofesionala pe care o au si ca nu isi asuma greselile facute.
Camelia Garbovan Buzoianu
Camelia Garbovan Buzoianu2 ani în urmă
Oameni plăcuți și servicii ok!
Adrian Mocan
Adrian Mocan2 ani în urmă
Sunt profund dezamagit de serviciile si profesionalismul aceste curataorii MultiClean de pe strada Alverna nr 71-73 din Cluj Napoca, precum si de modul in care am fost tratat.
Initial am vorbit la telefon cu un domn, banuiesc ca era seful, urmand sa duc rucsacul sa il vada.
A fost receptionat de catre o angajata careia i-am explicat in detaliu ca nu doresc sa fie din nou spalat ci doar sa se incerce sa se scoata cu o solutie profesionala , alta decat cunoscutul Venish cu care am incercat eu, mi s-a spus ca vor incerca si ca voi fi sunat, lucru care nu s-a mai intamplat. Dupa trecrea perioadei estimate de livrare de aproximativ 8 zile, am mers sa vad ce se intampla, au dat initial din umeri, nu stiau ce sa spuna, iar apoi cand am cerut totusi sa il vad ( au spus ca nu este gata ) am fost socat de felul in care arata , mult mai patat si deteriorat decat era cand l-am lasat, moment in care l-au chemat pe ,, seful,,.

A doua surpiza neplacuta a fost atitudinea aroganta si lipsa de rabdare pentru a gasi totusi o solutie, spunandu-mi ca nu mai are timp si chef de explicatii ( explicatiile erau de-a dreptul aberante si lispite de o logica ) , produsul clar era distrus de catre ei, se vedea clar acest lucru nedorit chiar si de ei cu siguranta, arata mult mai rau decat l-am dus. Era distrus. Acest domn a preferat sa incheie orice discutie dandu-mi cei 37 de RON platiti initial in final, eu am lasat acolo factura, mi-a intors spatele , a iesit si mi-a urat ,,o zi buna,,.
Nicidecum nu cred ca aceasta era atitudinea normala , nu a avut rabdare 5 minute sa imi exprim si eu punctul de vedere onest si concludent, spunandu-mi ca nu pot eu sa le dau lectii de curatatorie. Oricum cert este ca produsul a fost detriorat datorita neglijentei si incercarii mai delicate, atitudinea fara respect, indiferenta si lipsa de deontologie ma vor face sa fac o reclamatie la autoritatile abilitate. Cu siguranta lipsa de procupare pentru a face si lucruri mai putin frecvente in activitatea curenta a lor, precum si lipsa de asumare sunt evidente, motiv pentru care recurg la o reclamatie , lucru care nu l-a deranjat pe , sef,, spunand ac nu voi rezolva nimic....
Ramane de vazut......
Locații recomandate