/Buzau/Servicii de curatenie

Romfour

Unirii, Bloc B16, Parter, Buzău, România

Romfour
Servicii de curatenie
3.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RV6+G5 Buzău, România
+40 752 799 299
romfour.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Constantin
Ion Constantin2 ani în urmă
Sint ok dar trebuie să ai multă răbdare, drumul e foarte lung cu ei,numI oameni care au răbdare pot merge cu ei.
Cristian-Valeriu Stoica
Cristian-Valeriu Stoica2 ani în urmă
Te ia de unde vrei și te duce unde ai nevoie in timp util.Cand face pauza ai timp să ți faci nevoile și să ți iei de mâncare.
Vlad Budisan
Vlad Budisan2 ani în urmă
Nu sunt prea sigur ce e aici 😅
Gigibigi Legendarul
Gigibigi Legendarul2 ani în urmă
Sunt multe de spus aici...și nu totul în favoarea lor,din păcate... Sunt bine și totuși nu.Seriozitatea cam lipsește, promptitudinea și ea lasă mult de dorit. Ar putea fi mult mai bine dar uite că angajații sunt primii care trag in jos aceasta firma de transport. In rest nu e prea rău.... Putea fi perfect dar totuși e o firma românească care mai are destule de făcut pentru a ajunge la standarde ridicate. Preturile lor sunt și ele destul de piperate...
Diana Florentina
Diana Florentina4 ani în urmă
Cea mai proasta firma de curierat. De 2 ori am pus pachet la ei si nu am fost multumita. Le dai adresa corecta la sediu si ei ajung cu pachetul in alta parte ca mai apoi sa iti zica ca daca nu vi sa iei pachetu de unde sunt ei pleaca inapoi spre Romania cu el. Nu recomand
Alexandra Anghel
Alexandra Anghel4 ani în urmă
TERIBIL, acesta este cuvantul pe care il pot folosi sa descriu serviciul acestei companii.Mi se pune coletul din Buzau miercuri stabilit sa ajunga sambata in Londra pentru ca in weekend sunt libera si il pot colecta,initial au spus ca v-a fii livrat la adresa dar dupa am fost anuntata ca au prea multe si nu pot livra la domiciliu si v-a trebui sa ma duc sa il ridic de la punct fix.Primesc vineri msg sa ma duc la adresa sambata intre orele 1-17 sa ridic coletul.Dupa 10 min de cautari domnul sofer imi spune ca nu sunt pe lista,ii arat chitanta si dupa alte 10min imi spune ca a fost o problema la agentie si unele colete vor ajunge duminica ( la intrebarea de ce nu am fost anuntata mi se spune "nu stiu eu domnisoara vorbiti cu,colegul care v-a trimis msg" ).Il sun pe coleg care imi spune aceeasi poveste despre problema agentiei si ca voi fi sunata duminica.In jurul orei 11 duminica ii dau msg,nu mi se raspunde,la ora 13 sun si intreb daca stie cumva ceva de colete.Imi spune ca undeva in jurul orei 16 colegul v-a ajunge, ora 18 niciun telefon, il sun din nou pe domn si foarte deranjat imi spune sa astep si ca dansul nu ma poate ajuta si nici nu imi poate da numarul de telefon al colegului ca nu stie numarul de servicu al dansului si numarul personal nu au voie sa il dea.Astazi primesc telefon la ora 15 si imi spune ca daca ma pot duce sa ridic coletul de la punct fix,ii mentionez ca lucrez si de aceea a fost pus miercuri sa imi ajunga in weekend pentru ca atunci sunt libera. Cad de comun acord cu domnul sofer sa ma sune dupa ora 18 cand termin serviciul si sa imi livreze coletul la domiciliu.Il sun la ora 19,imi cere adresa si imi spune ok,va sun.Dupa 3 ore nu sunt sunata,nu raspunde la telefon si nici la msg.Sa mentionez ca greutatea coletului este de 14kg si am fost taxata pentru 17,mama de asemeni a fost astazi la agentie si a intrebat ce se intampla,nimeni nu stie si doamna de la reclamatii a vrut sa o scoata pe mama afara din cladire sa aiba aceasta conversatie ca ceilalti clienti sa nu auda.De la absolut nimeni nu am primit nicun fel de scuze macar.
Diana Buga
Diana Buga4 ani în urmă
Sunteti o firmă neserioasă. Întârziati cu pachetul si ne mai si luati din bunuri . Sa va fie rusine. NU RECOMAND
Viorel Grosu
Viorel Grosu2 ani în urmă
Cea mai neserioasă firmă de transport.Ne plimba de 2saptamani pe drum pt un colet ce vreau să îl trimit în țară.Nu răspund la telefon,nimic.Bataie de joc.
Locații recomandate