/Bucuresti/Servicii de curatenie

Everyday Cleaning

Servicii de curatenie
4
4 recenzii
4 comentarii
+40 744 335 373
curatenielafix.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alice
Alice7 ani în urmă
Am schimbat cateva firme de curatenie pana am gasit-o pe aceasta. Ce mi-a placut chiar de la inceput a fost rabdarea lui Mihai, patronul firmei, cu care mi-a explicat detalii despre servicii si preturile adevarate. Adica exact la ce sa ma astept sa platesc pentru tipul de serviciu. Nu "abureli si ameteli" cum am patit cu alte firme. Echipa care a venit la biroul meu (compus din 3 camarute si un balcon cu geamuri inalte) a fost foarte eficienta si profesionala. Am discutat de la inceput cerintele mele si nu au fost intreruperi cu intrebari inutile cum am avut cu celelalte firme de curatenie. Cele 2 covoare pe care le am in doua din birouri au fost curatate impecabil si miros exceptional! Geamurile luna, praful in colturi, micile detalii...toate excelent facute! Cele doua femei au fost foarte respectuoase si au lucrat in tacere, fara convorbiri telefonice personale, etc. La final, patronul a venit sa verifice calitatea serviciului promis si sa imi dea factura. Foarte eficient totul!!! Recomand aceasta firma cu toata sinceritatea si caldura!
Georgiana Capuerde
Georgiana Capuerde8 ani în urmă
Adrian ionescu
Adrian ionescu9 ani în urmă
Parteneri de incredere si o echipa minunata! Felicitari, domnule Mihai!
Dicu Cristian
Dicu Cristian2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestei firme si a fost o experiență extrem de dezamăgitoare.
Am renovat apartamentul, baietii de la renovare au lucrat foarte curat pe langa aceasta firma de curețenie. Au curățat feroneria de la usi cu burete abraziv si au zgâriat toate mânerele.
Cada au curățat-o cu clor foarte puternic.
In dulapurile de bucătărie nici nu le-au deschis pentru a lua rumegușul ramas. Nici un lucru nu au facut corect si bine. Si după multe discuții factura au făcut-o pentru 400 de ron.
Locații recomandate