/Bucuresti/Servicii de curatenie

Real Cleaning

Strada Mircea Vulcănescu 14, București 010811, România

Real Cleaning
Servicii de curatenie
4.1
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VP+GG București, România
+40 749 082 195
realcleaning.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Badea
Marius Badea4 ani în urmă
Profesionisti cu adevarat!
Este prima firma de curatenie careia nu iau scapat nici cele mai mici detalii.
Dragi prieteni ii recomand cu caldura.
:) Marius
Andreea Alexandru
Andreea Alexandru5 ani în urmă
Doamnele care au venit in locatie au fost foarte dragute, serviciile de curatenie au lasat de dorit, preturile de pe site nu corespund deloc, sunt duble. Pentru o garsoniera curatata in proportie de 60%, am platit 600 de lei. Nu recomand.
Ștefan Guga
Ștefan Guga5 ani în urmă
DEZASTRUOS! Dupa "curatenie" unii pereti cu vopsea lavabila trebuie revopsiti pentru ca au fost dati cu apa fara sa fi fost sters praful in prealabil (cica "se curata dupa ce se usuca") Podelele au fost date cu mopul efectiv la misto. Nu a fost dat cu aspiratorul. Nu s-a maturat. Nu s-au sters partile superioare ale tocurilor de usa. Nu au fost curatate corpurile de iluminat; nici prizele, nici intrerupatoarele. Faianta a fost stearsa doar in locurile vizibile (spre exemplu, nu s-au sinchisit sa coboare capacul de la wc ca sa stearga faianta din spate). Au disparut mai multe capace de la balamalele de la ferestre. Pe scurt, au facut mult mai mult rau decat bine. Totul la un pret exorbitant, fara factura, fara scuze, fara compensatie. DE EVITAT!
Ana V
Ana V5 ani în urmă
Sunt foarte multumita de personalul acestei firme. Sunt profesionisti, eficienti si meticulosi. In plus, se vede ca sunt o echipa unita, cu oameni placuti. Am solicitat o curatenie generala la un apartament si, desi era un "caz" mai dificil, au facut fata cu brio si pretul a fost echilibrat in raport cu munca prestata. Recomand.
Catalin Balan
Catalin Balan2 ani în urmă
Nu stiu cum e cu curatenia, dar preturile de pe site sunt mult mai mici decat cele din realitate. Pe site, pentru un apartament cu 3 camere, pretul incepe de la 350 lei, suprafata maxima 70 mp. Astazi cand am sunat la ei, pretul incepea de la 10 lei/mp, adica pentru un apartament de 63 de metrii patrati, pretul este aproape dublu si poate merge pana la 1500-1600 lei. O sa zic pas.
Valini Vaduva
Valini Vaduva2 ani în urmă
O experienta foarte placuta. Doamnele au fost foarte punctuale, au venit fix la ora stabilita, foarte cumsecade, am apreciat ca responsabila firmei a fost deschisa la negocierea pretului pentru ca toata lumea sa fie fericita. CURATENIE LUNA SI BEC AXACT CA LA MAMA ACASA. Recomand cu drag
Alex Macovei
Alex Macovei2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere sunt o echipa demna de respect, muncitoare, isi dau interesul in ceea ce fac si totul a fost de minune in apartamentul meu de 3 camere. Recomand raportul pret calitate. Transformare 100%
Adrian Lazar
Adrian Lazar2 ani în urmă
O experienta neplacuta. Nu recomand. Si-au batut joc, profitand ca nu am stat cu ei pe perioada curateniei si au facut munca de mantuiala. A trebuit sa fac curat in urma lor.
Locații recomandate