/Bucuresti/Servicii de curatenie

Clean Carpet

demisol, Șoseaua Chitilei NR. 48, București 012396, România

Clean Carpet
Servicii de curatenie
4.9
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2HR+88 București, România
+40 722 161 927
clean-carpet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
EMMy Croitoru
EMMy Croitoru2 ani în urmă
Găsisem pe net "ilikeclean" care se ocupa și cu, covoare..., m-am pornit la drum la adresa trecută pe google, dar am ajuns în curtea unui mare depozit.. am sunat și mi-au dat adresa de la clean carpet de pe șoseaua Chitilei 48.. sincer nu am înțeles dacă au schimbat sediul și adresa a rămas cea veche sau ce anume sa întâmplat (era oricum foarte aproape de adresa inițială) , dar am dus covorul la ei și am fost mulțumit de el.. prețul ok, și după ce l-am adus acasă, mirosea în toată camera a parfum, deci am rămas mulțumit. :)
Bravo
Gabi Onu
Gabi Onu2 ani în urmă
Mi-au curățat foarte bine două covoare de lână de Ikea. Alte spălătorii spuneau că le las pe răspunderea mea, fiind țesute din lână. Aici au ieșit foarte bine. Am dus apoi niște covoare plușate care nu au mai ieșit la fel de bine. Unul dintre covoare, foarte gros, a rămas îmbâcsit, cu miros de închis, cu pete pe dos, iar când l-am pus la aerisit pe bară, am constatat că avea tot felul de chestii prin el, inclusiv o monedă mică, deci nu a fost aspirat și spălat cum trebuie. Recomand pentru lână, nu recomand pentru covoare plușate, mai ales pentru cele groase.
Condrea Claudiu
Condrea Claudiu2 ani în urmă
Servicii de cea mai bună calitate. Termenul a fost mai scurt decat cel comunicat. Mi s-au adus la cunostinta riscurile spălării unui covor de bumbac. Cu toate acestea, a iesit perfect!
Florentina Sorescu
Florentina Sorescu2 ani în urmă
Am fost de multe ori și sunt foarte mulțumită. Cu parcarea este un pic complicat.Dar puteti solicita să vină să le ia de la domiciliu și să le aducă înapoi.
Silviu Raican
Silviu Raican2 ani în urmă
Profesioniști 100%
Nota 20, nu mai cauati alte firme, nu o sa regretați cu Clean Carpet.👌
Mihai Patrascu
Mihai Patrascu2 ani în urmă
Servicii de nota 10. Covoarele au fost curatate si uscate, fara sa aiba vreun miros pregnant de parfum. Se vede diferenta. Felicitari!
Elena Bajean
Elena Bajean2 ani în urmă
Cea mai tare firma! Curata foarte bine și nu trebuie sa aștepți cu săptămânile! Foarte mulțumită!
LUIZA IONITA
LUIZA IONITA2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Am mers la aceasta firma luandu-ma dupa recenzii si nu regret! Covorul este ca nou! Oameni de încredere care se comporta frumos și își fac treaba cum trebuie! Am avut pete de cafea și cola pe covor și nici urma de ele după spălare.
Locații recomandate