/Brasov/Servicii de curatenie

Curatenie-brasov.ro

Str. Camil Petrescu, Brașov 500167, România

Curatenie-brasov.ro
Servicii de curatenie
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ97+QR Brașov, România
+40 748 851 271
curatenie-brasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flory Zarnescu
Flory Zarnescu2 ani în urmă
O echipă de profesioniști. Au folosit produse de cea mai bună calitate și sunt foarte mulțumită de serviciile prestate.
Raportul calitate- preț este foarte bun. Recomand cu încredere.
Mulțumesc echipa curățenie-Brașov.
Lily Simon
Lily Simon3 ani în urmă
Profesionalism si promtitudine! O echipa de 5 stele, au facut mult mai mult decat ma asteptam sau aveam in contract. Directorul companiei este extrem de implicat si rezolva absolut orice problema!
Multumesc!
Andreea Nita
Andreea Nita2 ani în urmă
Noi am apelat la serviciile lor de curatenie dupa ce am primit de la dezvoltator apartamentul finisat dar mizerabil, si suntem extrem de multumiti! Apartamentul este acum de nerecunoscut, dupa cum se vede si in pozele atasate - totul straluceste! O echipa profesionala si foarte bine organizata care lucreaza cu responsabilitate si atentie la detaliu! Recomandam x10! Keep up the good work!
Adrian Glogoviceanu
Adrian Glogoviceanu2 ani în urmă
Totul la superlativ, suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite. Cu siguranță vom mai apela și altădată. Recomandăm cu mare drag.
Lucian Lucy
Lucian Lucy2 ani în urmă
Calitate, Profesionalism, Valoare!

După foarte multe căutări pe internet și de dat telefoane in stânga și în dreapta am avut ocazia sa dau peste aceasta firma minunată de curățenie cu niste oameni minunați și plini de bun simț! Calitatea serviciilor care s-au făcut m-au lăsat plăcut impresionat și sincer nu credeam că o să iasă atât de curat un apartament cu 3 camere mai ales după lucrările făcute de constructor! Cu siguranță voi apela in continuare la serviciile lor! Mulțumim din suflet curățenie-brasov.ro
Tot respectul!
PS: ( pozele sunt făcute înainte de curățenie și după ce s-a făcut curat)
Paiu Alexandra
Paiu Alexandra2 ani în urmă
Recomand cu incredere, am fost mai mult decat multumiti de serviciile oferite. Foarte seriosi si de incredere, am lasat cheile apartamentului si cand ne am intors era luna. Ma bucur ca am apelat la ei.
Dana cernat
Dana cernat2 ani în urmă
Foarte mulțumiți! Am solicitat servicii de curățenie după constructor. Am lăsat cheile și am găsit apartamentul curat, așa cum l-ai curăța tu ,pentru tine. Ce recomandă firma? Atenția la detalii, BUNUL SIMȚ. Recomand fără retineri serviciile acestei firme. Cu siguranță voi apela la servicii de întreținere.
Cu stimă, Dana Cernat
Dragos Covaciu
Dragos Covaciu2 ani în urmă
Atentia la detalii face diferenta - am fost placut surprins sa vad robinete stralucitoare, o chiuveta mai alba decat mi-o aminteam si nicio urma de murdarie pe aragaz, a carui usa stralucea din nou ca-n prima zi :)
Ii recomand pentru curatenie generala si de intretinere. Echipa e formata din profesionisti cu mult bun simt. Va multumesc si tineti-o tot asa.
Locații recomandate