/Brasov/Servicii de curatenie

Clinica de Covoare

Strada Nicopole 46, Brașov 500063, România

Clinica de Covoare
Servicii de curatenie
4.3
338 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5R+3Q Brașov, România
+40 268 412 323
curatenie-intretinere.info.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodorescu Constantin
Teodorescu Constantin2 ani în urmă
Pentru cei care lucrează până la ora 11, cum v-ați gândit să primiți covoare la curățat?
Ajung sâmbăta 3 dec 2021 la ora 12.30 dar se eliberau covoare... care trebuiau eliberate după ora 13, conform programului afișat. Sunt dat afară pe un ton răstit, să aștept că voi fi chemat. Aștept, în ideea că derogarea de la program este acceptată sâmbăta, zi în care lumea își rezolvă probleme gospodărești... Dar nu! Sunt invitat în interior și mi se spune că numai până la 11 se primesc covoare, după 10 minute de așteptare în fața ușii lor!
Atitudine de mitocani ajunși la ideea că sunt indispensabili!
De ani de zile am fost clientul acestei firme pentru calitatea serviciilor, pe care o recunosc, dar atitudinea celor ce au contact direct cu clienții lasă mult și demult de dorit!
Domnii se nasc, nu sunt făcuți din bani munciți de alții! Și voi, mai ales dumneavoastră femeia blondă de la birou, nu sunteți domni / doamne! Și nu veți fi niciodată...
Florin
Florin2 ani în urmă
Dacă as fi făcut acest review la sfârșitul lunii octombrie, când am beneficiat de serviciile lor,as fi dat 5 stele, dar am vrut să apelez acum la ei (început de decembrie) și doamna de la recepție a fost tare deranjată că am întrebat-o cât durează curățarea covoarelor. Pusesem această întrebare tocmai pentru că știu că este o perioadă aglomerată din an. De fapt, recepționera nici nu a avut răbdare să ma asculte, spunandu-mi din start să duc covoarele la ei, dar pana la o anumita oră, neascultand dorința mea de a mi se ridica de acasă covoarele. Una peste alta, doamna nu este o profesionistă și nu are ce căuta în acea poziție, dar am văzut că mai sunt comentarii legate de prestația ei, în urmă cu 11 luni și nu s-a schimbat nimic, ceea ce înseamnă că "tanti" ori este patroana firmei, ori nu interesează pe nimeni din conducere cum vorbește cu clienții. Cu alte cuvinte, aceste observații sunt o pierdere de timp din partea celor ce le scriu. Succes pe mai departe cu stilul grobian de abordare.
Sergiu Eftimie
Sergiu Eftimie2 ani în urmă
“Doamna” de la receptie de o calitate umană îndoielnică, pleci de acolo cu impresia ca iti face o favoare ca esti clientul ei, cred ca se asteapta sa ii spui si saru’ mana ca ai avut onoarea sa iti spele ea covorul 🤣. Profesionalismul lipseste cu desăvârșire !!!
Sorina Surubaru
Sorina Surubaru2 ani în urmă
Servicii ireproșabile. Am primit covoarele spălate care arătau ca noi, cu toate ca le am de ceva anișori. Profesionalism maxim. Recomand cu toată încrederea. O sa apelez de câte ori am nevoie la serviciile dumneavoastră.
Popescu marius
Popescu marius2 ani în urmă
Servicii ireprosabile, rapide, preturile pe site nu sunt actualizate. Recomand.
Alex Tataru
Alex Tataru2 ani în urmă
Servicii ok, înschimb nu tot personalul poarta masca de protecție.
Bianca Novac
Bianca Novac2 ani în urmă
Impresionata de Servicii. Festonul covoarelor arata foarte bine 😍. Curatare foarte buna a covoarelor. Personalul deosebit de amabil. Totul la superlativ. Am apelat din nou si vom mai reveni. Multumesc!
Mihaela Pavel
Mihaela Pavel2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de festonatul celor trei carpete. Voi reveni cu incredere la dv.
Locații recomandate