/Braila/Servicii de curatenie

Serviciul de Starea Civilă

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 134, Brăila, România

Serviciul de Starea Civilă
Servicii de curatenie
2.3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XC9+C3 Brăila, România
+40 239 611 700
primariabraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–16
Joi: 11–16
Vineri: 12–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian T
Adrian T2 ani în urmă
Acreala, rautate gratuita, incompetenta! Asta se intampla cand angajarile la stat sunt pe pile, cunostinte, relatii, si mai deloc pe competenta!
Nicolae Bebe
Nicolae Bebe2 ani în urmă
Organizarea lasă de dorit!!!!
Marian Valentin Tanascu
Marian Valentin Tanascu2 ani în urmă
Vesnica pomenire a functionarilor publici. Platiti degeaba din banii nostri a cetatenilor platitori de taxe si impozite fara numar . Un dezinteres total fata de cetateni . Sa schimbi buletinul in Braila e un film de groaza .
Gigi Panfilea
Gigi Panfilea2 ani în urmă
Trebui un program maiaccesibil(doua schimburi)
Mihail Lalu
Mihail Lalu2 ani în urmă
Dezinteres total fata de oamenii care așteaptă minute sau ore la rând! Mai mult ajutor am primit din partea celor care nu sunt plătiți sa ofere acel ajutor! Vocabularul pe care îl folosesc ca să explice este vocabularul unui copil de clasa a 4. PERSONALUL CARE SE OCUPA DE PRIMIREA ACTELOR PENTRU ÎNTOCMIREA CĂSĂTORIILOR E PLĂTIT DEGEABA! Mi-aș dori sa se rezolve ceva, dar probabil mi-am pierdut timpul degeaba.
Paul Profir
Paul Profir4 ani în urmă
Organizare foarte proasta . Pentru a schima C.I. daca intri pe internet gasesti Situl blocat desi exista ghiseul 4 care este special pentru programari oneline, dar este folosit pentru rezolvarea persoanelor cu relatii ce nu pot sa stea la rind ca toti cetatenii onesti ,ca Spaga e tot spaga. Am ajuns la orele 7 am. Si am reusit sa fiu procesat la orele 9 ,30 am. Sa nu uit . cererea pentru schimbare C.I. trebuie sa o cumparati de la Ei din incinta cladirii ca totul este protejat inclusiv copii dupa documentele oficiale ,Astai Romanica Functionarilor publici cu Salarii nemeritate. Dupa ce ajungi la ghiseu si- ti proceseaza documentele mai astepti minim15 minute pentru poza ca la tot judetul si municipiul Braila doar o singura camera foto digitala exista. Rusine! Rusine!!
George Găzdoiu
George Găzdoiu4 ani în urmă
Oare acest partid mic ce proiecte grandioase,magistrale,epocale,etc are pt Brăila noastră pt a cîștiga iarăși primăria.Eu nu voi mai vota PSD(pds mai nou).Pina și semaforul a căpătat culoarea politică.Oare ce înseamnă roșu aprins?
01381 Andreea
01381 Andreea2 ani în urmă
👎
Locații recomandate