/Bacau/Servicii de curatenie

Curatatorie ecologica - Magic Laundry Bacau

Strada Milcov 2-4 - Centrul Comercial Cora, Bacău 600149, România

Curatatorie ecologica - Magic Laundry Bacau
Servicii de curatenie
3.6
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW6F+86 Bacău, România
+40 745 532 930
magiclaundry.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Zebron
Zebron2 ani în urmă
Calitate. Recomand!!!
Pascan ingrid Nicoleta
Pascan ingrid Nicoleta2 ani în urmă
Cand mergi la curatatotie si ti spu e ca poate dura mai mult de 2 saptamani sa ti spele o pilota si ti vine sa o pocnesti ,dar te abtii si pleci mai departe
Cristi Cbr
Cristi Cbr2 ani în urmă
De spălat, le spăla. De călcat, doar in picioare 🤣
Diana Sabau
Diana Sabau2 ani în urmă
Nu recomand!
Dacă as putea nu as lăsa nici măcar o stea! Am dus o salopeta cu gândul ca dacă o spăl acasă poate o stric, nu am stricat-o eu și au stricat-o la curățătorie. Când m-am dus sa le arat doamnelor acestea au dat din umeri. Le-am întrebat dacă se poate rezolva știind ca au și croitorie și doamna mi-a spus ca nu poate face nimic, după care mi-a spus ca poate tăia broderia de unde s-a destrămat dar asta pot face si eu acasă, mi- a spus sa o cos eu acasă. Nu m-a deranjat atât de mult faptul ca am luat-o cum am luat-o cât m-a deranjat indiferenta si atitudinea doamnelor!
Lili Frunza
Lili Frunza2 ani în urmă
E adevarat ca nu poti intalni peste tot oameni pregatiti pentru munca pe care o desfasoara (desi asa ar fi normal mai ales in domeniul prestarii de servicii) dar aici parca au adunat toate nepriceputele incepand cu persoana care se recomanda "sefa", o femeie blonda cu parul scurt. As fi spus doamna dar nu e cazul. Nu cred ca a auzit in viata ei de customer service si nici dupa 10 cursuri nu cred ca poate fi politicoasa macar. Ar fi multe de povestit despre experienta "magica"cu aceasta curatatorie dar am sa rezum totul intr-o singura fraza. E locul de unde pleci cu hainele stricate si mustruluit bine, pe banii tai evident.
Ana Bianca Mititelu
Ana Bianca Mititelu4 ani în urmă
Un costum Seroussi adus la statutul de cârpă! Atâta stiu sa ridice din umeri și la final " costumul este vinovat"!!!
Cristina Ursu
Cristina Ursu5 ani în urmă
Nu recomand!

Mi.am dus rochia de mireasa, dar nu au facut aproape nimic!

Am tinut.o acasa cateva ore in apa cu detergent si a iesit mult mai curata decat mi.au dat.o ei!

Nu ma asteptam la minuni, sa mi.o scoata ca noua, dar in nici un caz nu credeam ca o sa iasa de parca au spalat.o fara vreun pic de detergent! Bani irositi!
Mihaela degeratu
Mihaela degeratu2 ani în urmă
Prima data când am folosit serviciile acestei companii am dat la spălat și călcat o cămașă pe care am fost nevoită sa o calc din nou acasă pentru a putea fi îmbrăcată. A doua oară am dat la curățat și călcat 2 perechi de pantaloni bărbătești. Surpriza a venit atunci când am scos pantalonii din folie și am văzut ca au doua rânduri de dungi și erau mai botiti decât atunci când i-am lăsat. O stea e prea mult pentru serviciile oferite.
Locații recomandate