/Arad/Servicii de curatenie

Spalatoria de covoare Aladdin

Strada Busuioc 1, Arad 310329, România

Spalatoria de covoare Aladdin
Servicii de curatenie
4.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59G3+G3 Arad, România
+40 757 348 088
spalatoriecovoarearad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea B.
Andreea B.2 ani în urmă
Servicii de calitate: covoarele au fost aduse curate si "parfumate". Seriozizate si punctualitate.
Recomand cu drag.
Alina stana
Alina stana3 ani în urmă
Calitatea serviciilor este una ridicată, covoarele arata ca noi, preturile sunt foarte bune, însă ceea ce apreciez mai mult este seriozitatea și amabilitatea personalului, caracteristici pe care nu le întâlnești atât de des în mentalitatea celor care prestează servicii în acest oraș.
Recomand cu drag!!!
Paula Bantas
Paula Bantas3 ani în urmă
Spalare exemplara, preturi foarte bune, ridicare in ziua in care am sunat si comunicare buna!
Recomand!!
Victor Ursu
Victor Ursu2 ani în urmă
Politicosi, prompti si ofera servicii de calitate. Totul functioneaza conform unui orar care il stabilesti cu domnul operator via telefon. Eu personal am avut nevoie de curatarea unor covoare destul de mari, care imi dadeau de gandit avand in vedere parul pisicii prezent pe corpul covorului. Am zis sa incerc cu aceasta firma, la recomandarea unei cunostinte. Nu au dezamagit! Daca cineva din conducere vede aceasta recenzie, doresc sa imi exprim multumirea fata de serviciile prestate si de corectitudine! O zi buna si mult spor! - Un client fidel, multumit!
Robert Iliescu
Robert Iliescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Am apelat pentru serviciul de curatarea unui covor. Sunt foarte prompti, l-au ridicat si l-au livrat in ziua specificata de la bun inceput, covorul a venit foarte curat si parfumat. Raport calitate/pret este unul corect.Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor.
Radu Darau
Radu Darau2 ani în urmă
Recomand spălătoria de covoare și chiar și cea auto datorită standardelor de calitate și profesionalismului angajaților, am rămas plăcut surprins când am văzut că livrarea covoarelor spălate o face patronul care a dorit să afle feedback-ul serviciilor prestate, care au fost de excepție! O atitudine antreprenorială pe care am întâlnit-o doar în străinătate! Felicitări și recomand!
Adrian Puica
Adrian Puica2 ani în urmă
Sincer, cei mai buni in materie din Arad... am spalat la ei de 4 ori pana acum si de fiecare data covoarele au iesit ca si in reclamele cu Ariel... avand in vedere ca am covoare albe in casa.
Baiatul de la livrare e intodeauna respectos si se tine de cuvant.
Recomand cu incredere !!!
Gheorghe Dumitru
Gheorghe Dumitru2 ani în urmă
Sunt multumit de serviciile oferite. Covoarele arata ca noi. Servicii de calitate pe care le-am recomandat si cunostintelor mele. Nota 10 cu felicitari!!!
Locații recomandate