/Vaslui/Service auto

Wash Expert

Strada Vasile Pârvan 54, Bârlad, România

Wash Expert
Service auto
4.3
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6MPF+9H Bârlad, România
+40 762 627 459
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Camelia Ene
Camelia Ene2 ani în urmă
Lasa de dorit. Aparate care ba merg,ba nu merg. Bagi fisa nu merg programele,sau nu iti arata timpul ramas din program. Storcatorul pt lavete,nu merge. Cu alte cuvinte patronul vrea profit,dar mentenanta si calitate.....pauza.

Nu mai merg acolo!
Andrei cosmin Popoiu
Andrei cosmin Popoiu2 ani în urmă
Probleme cu automatul... Bagi fise si nu merge programul....
Marius ovidiu vladimir
Marius ovidiu vladimir2 ani în urmă
Cel mai bun din oraș!! Cu 10lei iti ramane timp de îți vine sa lași pistolul !
H
H4 ani în urmă
Chiar acum doua zile i-am vizitat la depozitul de la sensul giratoriu din nordul Barladului. Am cumparat doua anvelope. Pe spatele bonului fiscal aferent am avut surpriza sa gasesc o stampila ce imi oferea montarea cauciucurilor pe jante si echilibrarea GRATUITA. A fost o surpriza placuta. Montarea s-a facut la Moara Iris, vis a vis de Galmondo vechi la Wash Expert. Am remarcat ca au si statie ITP si un service acolo. Au un stand de verificat suspensia masinilor. Am facut testul, am primit o foaie A4 cu toate datele. Am fost mulțiumit. Nu ezitati. Eu recomand serviciile lor
Cristian Lupu
Cristian Lupu5 ani în urmă
Cand nu mai inselati clientii sa faceti recomandari. Sa dati bonul fiscal cum va obliga legea. Sa nu mai inselati oamenii la I.T. P. La voi la statie pui intrebarea : Vrei sa facem I.T.P. -ul legal ? Esti sanatos ? Tu faci reviziile doar pe spaga ? De legalitate nici n-ai auzit ? La alte statii I.T.P. masina e perfecta tehnic si la tine nu e fara spaga ? Sunteti de D.N.A. hotilor !
Diaconu Ioan
Diaconu Ioan2 ani în urmă
Da numai recenzii frumoase, obișnuiam sa îmi repar masina la service-ul Wash Expert, repar una și plec acasă cu alta problema pe care nu o aveam înainte!
Banii știu sa tii ia, da sa lucreze cu profesionalism nu, pai eu ma duc la service sa repar masina nu sa o stric mai rău..., am fost sa îmi schimbe un ambreiaj și după ce mi l-au schimbat ma trezesc în drum spre casa ca nu imi mai merg ceasurile din bord gen vitezometru, a trebuit sa fac alta constatare sa dau alți bani ca, ala... mecanicu lu peste, a dat peste mufa care vine în cutia de viteza, și a lasat'o asa dă-o dracu... că tot la noi vine prostul, asta e!
LILIANA GINGHINA
LILIANA GINGHINA2 ani în urmă
Se preconizeza sa se deschida spalatorie auto cu fise ( au 6 posturi pregatite ). Sa vedem ce o sa faca angajatii care spalau masinile inainte in functie de marca si atentia pe care o primeau .
Darie cristinel
Darie cristinel2 ani în urmă
Cea mai buna spălătorie din oraș pentru cei care obișnuiesc sa își spele masina singuri nefiind mulțumiți de spălătoria clasica
Locații recomandate