/Vaslui/Service auto

Auto Check Center - Comard Auto

SIMILA 598, Simila 737638, România

Auto Check Center - Comard Auto
Service auto
4.1
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7M9V+F8 Simila, România
+40 726 278 895
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stelian Alexandru
Stelian Alexandru2 ani în urmă
Din cauza/datorita lor, nu a mai fost nevoie sa cunosc noi oameni sa ma ajute cu mașina. Profesionalism!
Hutuleac Oana
Hutuleac Oana2 ani în urmă
Foarte calitative serviciile! Personalul are o atitudine profesionista, au fost rapizi iar raportul calitate preț este unul bun. Cu siguranță voi reveni.
Stefan-Iulian Vasiliu
Stefan-Iulian Vasiliu2 ani în urmă
Un service foarte bun, niciodata nu am avut probleme cu masina dupa ce am fost la domnul Coseru.
Iulian Andrei Taga
Iulian Andrei Taga2 ani în urmă
Neserioși, mereu ocupați, răbdare la așteptat finalizarea reparațiilor. Dezamăgit.
Vlad Olaru
Vlad Olaru2 ani în urmă
Sunt mulțumit de serviciile oferite. Preturile nu sunt exagerate și îți oferă variante pentru orice buzunar.
Plusuri: au diferite promoții (eu am prins-o pe cea prin care am primit asigurare A24 pe 1 an la o reparație care a ajuns in jur de 1200 lei); primești mașină la schimb daca durează reparația mai mult de 24h; posibilitatea de a-ți face asigurare la ei.
Minusuri: se întârzie lucrările în momentul în care apar complicatii. Din cauza furnizorilor care distribuie piesele auto și se întâmplă să nu ajungă la timp, timpul de așteptare este mai mare.
Din experientele avute până acum cu alte service-uri in care nu primeam explicații legate de costurile mai mari de reparatii sau timp, recomand acest service cu toată increderea!
Catalin Pletea
Catalin Pletea2 ani în urmă
Am vrut sa duc mașina la reparat, dar la sfatul unui prieten m am răzgândit, mai ales după ce mi a povestit ce a pățit în acest service.... unde cuvântul de ordine este japca, i se face o estimare de cca 600 și apoi la sfârșit i se spune ca costa 2000 fără sa fie anunțat în prealabil, bașca ca i a spus ca dureaza o zi maxim doua și a durat 10 zile motivând pueril ca nu găsește piese, dar de fapt motivul adevărat era ca între timp a racolat alți clienți la japca. Sa lăsăm astea, care nu par importante, lucrul important e calitatea lucrărilor care lipsește, totul se numește batjocură, oamenii cu care lucrează, în mare parte tineri ucenici fără experienta,i a stricat senzorul de Abs, de pe o roata, și spunându- i- se, a dat din umăr, fără vreo urma de asumare, nemaispunand ca direcția n a fost reglata, intervenția de" toți banii" a fost legată de schimbare bucși și pivoți la un auti vw golf motor 2.0 benzina din 97, și aparține lui Boscenco Iulian,un om care exista, cel ce a postat mai jos comentariul și pe care "domnul" patron se face ca nici nu a auzit de dansul, eschivandu- se miseleste în a și asuma" calitatea "indoielnica a unei lucrări. Deci nu recomand acest service pt atitudinea sfidătoare și preturile tip japca.
Iulian Boscenco
Iulian Boscenco2 ani în urmă
Timpul de reparație este altul decât cel indicat. Nu ești sunat să fii pus la curent cu piesele înlocuite, așa că alegerea și prețul este a lor. La plecare, după ce am fost asigurat că totul e bine...am fost nevoit să mă întorc.
Nu recomand.
Lucin. Del
Lucin. Del2 ani în urmă
Profesionisti!
Un service profesional ce lucreaza numai pe baza de factura, ofera garantie la manopera...
Locații recomandate