/Vaslui/Service auto

Servicul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor

Bulevardul Traian, Vaslui, România

Servicul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor
Service auto
1.5
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPJH+QH Vaslui, România
+40 235 310 737
vs.prefectura.mai.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Rusu
Mariana Rusu2 ani în urmă
Bună cine ma poate ajuta cu o informație ce acte î-mi trebuie pentru a schimba permisul după căsătorie? 🙏 am sunat la nr afișat dar nu răspunde nimeni 😪
Vlad Mocanu
Vlad Mocanu2 ani în urmă
Am schimbat talonul .A mers foarte ușor, în doua zile a sosit acasa. În aceeași zi am primit numerele. Dacă ai toate actele nu sunt probleme. Nu ma așteptăm. Felicitări.
Geanina Elena
Geanina Elena2 ani în urmă
Bună,îmi poate spune cineva dacă mai este necesar certificatul verde pentru examenul teoretic?Mulțumesc!
Radu Radu
Radu Radu2 ani în urmă
Doamnele de la înmatriculări emană atâta greață și scârbă de zici că ele au descoperit ,, mersul pe bicicleta "". ...mai vb. la ,,mișto""..... Căutați va alt loc de muncă. daca cel actual nu va ,,aranjează".
Delia Busuioc
Delia Busuioc2 ani în urmă
Programata la 13.10 la sala, inca n am intrat, nici eu, nici cei alti 50 de oameni programati de la 12....pentru ca de 3 ore se tot monteaza un aparat de aer conditionat in sala de examen. Stam intr un hol minuscul 50 de suflete la 50 de grade celsius, nimeni nu ne spune nimic, daca intrebi cat mai dureaza asteptarea, se fac ca n aud. Nesimtire e putin spus.
Ana-Maria Bejenaru
Ana-Maria Bejenaru2 ani în urmă
Dacă s-ar putea, aș oferi personalului de la biroul permise auto NOTA: 0 (atât doamnei de la ghișeu, cât și doamnei în uniformă de polițist, cea care face fotografiile pentru permis). Motivul? Lipsa de amabilitate, tonul inadecvat, totala lipsă de respect față de cetățean, răspunsuri oferite în răspăr! AȘADAR, PERSONAL EXECRABIL, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE ESTE PLĂTIT DIN BANII NOȘTRI, AI CONTRIBUABILILOR!!!!!
Paul Stoian
Paul Stoian3 ani în urmă
Niste functionari publici care te iau la rost pt orice. Programarile pt examenele teoretice se fac dupa cum vor ei. Nu exista o baza de date cu un anumit numar de persoane care pot fi examinate intr-o zi! Programarile la examenul practic il fac tot la fel, cum vor ei zicand " nu se poate, e in functie de vreme"( cat A)! Bai frate daca eu vreau sa dau pe vreme ploioasă care e problema ta? Stai in masina si te uiti la cum fac poligonul si la fel cu orasul! Oricum vremea e ft ok pt examinare fiind totusi luna Mai.
Azizy Brazorf
Azizy Brazorf2 ani în urmă
Nu raspund la telefon niciodata. Putori ordinare!
Oameni nesimțiți cu functii si buibuie de prostie. Ne meritam soarta!
Locații recomandate