/Timis/Service auto

UNIX

Strada Miresei 1, Timișoara 300642, România

UNIX
Service auto
4
238 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69F+75 Timișoara, România
+40 256 474 701
unixauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Mihan
Marius Mihan2 ani în urmă
Mediu neprimitor. Cat discutam cu domnișoara de la ghișeu, cineva din birou a țipat la ea sa răspundă la telefon. Total neprofesioniști!
Alina Martinyuk
Alina Martinyuk2 ani în urmă
Am sunat la dispecer sa întrebam de niște piese după ce ne-a confirmat ca sunt pe stoc , ne-am dus la magazin și după așteptat o ora ne-au spus ca nu au piesele.
Alex Pascaru
Alex Pascaru2 ani în urmă
Rapiditate în aducerea pieselor de cele mai multe ori.
Personal foarte puțin.
Timp de așteptare foarte mare.
Nu cele mai bune prețuri.
Ge
Ge2 ani în urmă
Am sunat la numărul de sus pentru comandă de piese pentru revizie. Cu ulei și filtre s-a ajuns la 380 lei. Ajung acolo să ridic comanda, mi se zice că nu e nimic pe numele meu și să refacem comanda. Total 480 lei. Adaos 80 lei la ulei peste Selgros. Am mers la ei să returnez uleiul, am stat peste 30 min la coadă ca să îmi zică că uleiul nu se returnează. Când l-am cumpărat nu a zis nimeni nimic că nu se poate returna. Nu recomand UNIX nimănui, serviciile groaznice și prețuri exagerate. Total în altă parte ulei+filtre 230 lei.
Emil zarculea
Emil zarculea2 ani în urmă
Personal calificat, care mi-a fost de ajutor in a-mi găsi piesele necesare pentru mașină. Timp de așteptare redus, pe monitorul dedicat clienților vezi opțiunile pe care le ai si primesti sfatul necesar pentru luarea celei mai bune decizii. Factura te ajută și în a schimba piesa daca nu e bună. Competență și profesionalism. Bravo.
Naramzoiu Radu Bogdan
Naramzoiu Radu Bogdan2 ani în urmă
Profesioniști, prompți și ieftini ! Piesele sunt de o calitate medie dar bune. Recomand...!!!
Valentin Predoi
Valentin Predoi2 ani în urmă
Hoți in toată regula. Prețuri de jaf la drumul mare.!!! Găsiși orice piesă la ePiesa situata la 500 m distanță pe aceiași stradă calea torontalului. Sunt doar pe smenuri și comisioane cu mai toate service-urile auto din toată zona banatului.
Lazea.bujor@gmail.com ax435182
[email protected] ax4351822 ani în urmă
Jaf la drumul mare!!!Am vrut sa-mi cumpar 1 litru de ulei,uleiul pe care il folosesc la 5 litri costa 230 ron si ei mi-au cerut pe un litru 87 ron....la epiessa l-am cumparat la 44 ron...judecati voi...plus ca am mai avut o problema tehnica si au dat din umeri
Locații recomandate