/Timis/Service auto

Chei Auto Timisoara

Strada Victor Hugo Nr. 89, Timișoara 300439, România

Chei Auto Timisoara
Service auto
5
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6F8+XR Timișoara, România
+40 738 642 726
cheiautotimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Ionel Hepcal
Catalin Ionel Hepcal2 ani în urmă
Baieții mi-au făcut o cheie tip M pentru un BMW F10
Nu a durat mult să o programeze și intre timp am putut să astept în atelierul lor la căldură 😊
Mulțumesc incă o dată o să vă mai recomand
P.S Mersi și de breloc!!🤗
Flavius Molnar
Flavius Molnar2 ani în urmă
Echipa profesionista, foarte prompta si cu servicii la cel mai inalt nivel. Foarte multumit!
Emil Rusu
Emil Rusu2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere oamenii sunt profesionisti. S-au miscat repede si era clar ca stiu ce au de facut. In cazul meu a fost vorba de o cheie cu un defect mecanic si de facut o dublura la un Renaul Clio.
Vasile Tiberiu Slavita
Vasile Tiberiu Slavita2 ani în urmă
Super profesioniști și cumsecade, problema mi-a fost rezolvată chiar după program în câteva zeci de minute (repararea cheii vechi și realizarea unei chei noi, de rezervă, pentru o skoda octavia 3).
Mulțumesc frumos!
Andreea Toma
Andreea Toma2 ani în urmă
Foarte multumita de profesionalismul cu care am fost primita. Mi s-a rezolvat problema cheilor rapid si as recomanda oricui sa apeleze cu incredere la serviciile lor!
Radu Draghici
Radu Draghici2 ani în urmă
Vorbit cu o seara inainte la telefon pentru o copie la o cheie de Seat Leon cu tot cu telecomanda, stabilit pentru a doua zi sa ne vedem. Am fost la ora stabilita. Totul a fost rapid, telecomanda functioneaza impecabil. De asemenea se lucreaza foarte ordonat si ingrijit, iar atmosfera este foarte primitoare, poti sta confortabil pe canapea cat astepti, daca esti o fire mai sociabila, cu siguranta vei avea ce povesti cu oamenii de aici. Preturile sunt extrem de bune si accesibile, primesti garantie si tot suportul. Cu siguranta va recomand mai departe.
Alex Rizea
Alex Rizea2 ani în urmă
Un profesionalism si o amabilitate cum rar mai vezi in zilele noastre + preturi foarte bune. Mi-au rezolvat un schimb de carcasa la un Opel Mokka foarte rapid, in timp ce povesteam despre lucrarile complexe pe care le intalnesc baietii. Oamenii mananca domeniul pe paine si cred ca fac fata la orice cerinta legata de lacatuserie auto. Nota 10/10, dinozaurii de la mall si de pe Dragalina au multe de invatat de-aici!
Catalin Unguru
Catalin Unguru2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare increderea , am avut probleme cu o cheie tip briceag la un Citroen C4 , 15 minute a durat toata operatiunea. Baietii sunt foarte amabili , iti explica se s-a intamplat iar la ce tehnica au nu e masina sa nu ii dea de cap.
Locații recomandate