/Timis/Service auto

Centru de parbrize Pilkington TIMISOARA Lugojului

Cal. Lugojului, 140A, Timisoara, Timis, 300135, Timișoara 307200, România

Centru de parbrize Pilkington TIMISOARA Lugojului
Service auto
4.5
266 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q8G8+CC Timișoara, România
+40 256 491 660
parbrize.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Grigoras
Daniel Grigoras2 ani în urmă
Parbrizul Pilkington montat are probleme de planeitate care afectează vizibilitatea pe timp de ploaie când ștergătoarele funcționează, apărând niște dâre opace la fiecare cursă a ștergătoarelor. Le-am semnalat problema și m-au invitat la atelier pentru confirmarea acesteia, unul din angajați confirmând problema de planeitate și apariție a acelor dâre opace comparând în atelier funcționarea ștergătoarelor la parprizul proaspăt schimbat al unui alt Ford pe care îl aveau în atelier. Au crezut inițial că ar fi de vină tratamentul Aquapel, pe care au încercat să-l îndepărteze în mod repetat cu soluție de curățare a parbrizelor, însă fenomenul a persistat. S-au oferit să-mi pună alt parbriz, dar nu am dat încă curs ofertei de teamă că problema va persista în ciuda deranjului și cheltuielilor, fie chiar suportate de ei. Au confirmat problema chiar și cu ștergătoare noi montate din magazinul lor, deși eu le-am spus că și eu am înlocuit ștergătoarele OEM schimbate de doar o lună cu altele noi non-OEM în speranța că ar fi fost de vină ștergătoarele, dar nu a fost să fie așa. Mai mult, în cursul schimbării parbrizului murdăriseră scaunele din față, iar produsele Aquapel oferite drept compensație, primind unul cadou, nu le-am solicitat și nu le-am folosit.
Cosmina Giuchici
Cosmina Giuchici2 ani în urmă
Foarte ok.simplu și rapid.fara bătăi de cap,nervi și mult timp pierdut
Ramona Cristina Novaconi
Ramona Cristina Novaconi2 ani în urmă
Parbrizul de calitate (cel puțin deocamdată), montat bine. În schimb, partea de servicii clienți lasă de dorit. Doamna de la recepție răspunde, apoi spune sa aștepți..... și aștepți până închizi de plictiseala sau închide ea. Asta în timp ce ea se aude în fundal vorbind lejer cu alte persoane. Pana la urma am mers sa vedem dacă au terminat de schimbat parbrizul, și bineînțeles, masina era gata de mult.
Claudiu Tustean
Claudiu Tustean2 ani în urmă
Schimbat parbriz acum aproximativ 2 luni la un Volvo S40 MY2011. Totul în regulă, lucrarea făcută bine, sunt foarte mulțumit de noul parbriz și de modul în care s-a desfășurat operațiunea de service.
Sper să țină cât mai mult 😁
Mulțumesc!
Andreea is traveling
Andreea is traveling5 ani în urmă
Manopera lasa de dorit, plasticele au fost puse foarte prost. A trebuit sa merg la un alt service sa le puna din nou

Multumesc pentru raspuns, mai ales ca ati trimis o adresa de email invalida !
Ionut Cornean
Ionut Cornean6 ani în urmă
O gama foarte larga de parbrize si geamuri auto. Multe produse pe stoc. Preturi decente. Este destul de aglomerat. Recomand.
Petnehazi silviu
Petnehazi silviu2 ani în urmă
Am fost sa schimb un parbriz la Logan si cand am ridicat masina era foarte murdar in jurul parbrizului chiar si pe capota ,in interior plin de mizerie pe scaune, pe bord,pe laterale si au lovit sau zgariat bordul ,adică are urme de tăieturi de mica adâncime.
Nu inteleg de ce nu iti este predata masina de catre cineva. platesti si apoi esti trimis sa ridici cheia.
Update : Am fost contactat ulterior pentru a remedia problema, deci este interes pentru mai bine si poate a fost un caz izolat. Propunerea mea : pe viitor pentru a evita problemele sa fie predată masina de o persoană din cadrul firmei nu sa mergi tu si sa o ridici din parcare.
BOGDAN PETRENCIUC
BOGDAN PETRENCIUC2 ani în urmă
Personal serios, amabil, servicii profi!
Locații recomandate