/Timis/Service auto

Reparatii Cutii Automate

Strada Samuil Șagovici 2, Timișoara 300371, România

Reparatii Cutii Automate
Service auto
4.3
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q676+WQ Timișoara, România
+40 722 620 339
cutiiautomatesamertm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Dumitru
Marius Dumitru2 ani în urmă
Masina merge la fel cutia schimba tot așa, doar că nu-ți dă nici măcar bon de casă.....dar e ok!
Dariusvic
Dariusvic2 ani în urmă
Din păcate un gust amar. Am trimis o cutie de viteza de la un transporter de la Constanța la Timișoara, după o reparație extinsa ce a ajuns undeva la 6500 lei cutia a venit înapoi tot cu probleme. Soluția lui? Sa duc mașina la el sa schimbe grupul de valve și sa îl calibreze. În ritmul asta cumpăr mașina de noua. Extrem de scumpa reparația inițială dar care a rezolvat partiala probleme deși i-am specificat sa schimbe absolut tot ce este nevoie la ea. Nu. Este corect sa faci o reparație de genul și după sa ceri și mașina sa ajungă la tine deși ma aflu la peste 800 km. Din păcate mega dezamăgit și cu o gaura foarte mare în buget.
Mark Jake
Mark Jake2 ani în urmă
update: nu imi identitatea... ceea ce faceti voi cand nu emiteti bon fiscal pentru reparatie este penal domnule hot

Am avut o experienta neplacuta cu acesti hoti... 5000 lei pentru incompetenta lor si am ramas cu masina nereparata.... piese supraevaluate, nu te lasa sa te uiti cand repara masina. bani multi si timp irosit macar de o reparau...
Fulga Irena Serban
Fulga Irena Serban2 ani în urmă
A durat ceva dar a meritat.
Marius Cristian
Marius Cristian4 ani în urmă
În primul rand nu respecta programările, umfla preturile după ochi și te minte în fata. A cerut 3000€ pentru schimbarea unui bloc de valve. Nu recomand!
A. P.
A. P.2 ani în urmă
De la "gata in 5 zile" la o lună de așteptat degeaba
Una dintre cele mai proaste experiențe și decizii luate: să duc masina in acest service. Dupa aproximativ o luna de zile de stres si de conversații la telefon fără rezultat și numai cu minciuni, nu spuneau de două ori același lucru, am fost nevoit să imi iau masina in aceași stare ca la inceput, plătind 600 € pentru incompetența lor. La final rămânând cu masina nereparată, plătind un preț mai mare decât în germania, spunându-mi că este păcat ca iau masina de la ei nefăcută.
Nu vreau sa denigrez pe nimeni. Pentru mine a fost o experiență groaznică.
Top imperio
Top imperio2 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism cei mai buni Recomand
Angelo San
Angelo San2 ani în urmă
Iti fac un pret la telefon si altul cand ajungi la ei. De exemplu la o cutie DSG 2, telefonic odata cu programarea 1000 lei, iar cand am ajuns cu masina 1200 lei. Evaziunea fiscala la ea acasă. Deși am platit 1200 nu am primit nimic, nu deviz lucrare, nu factură, nu chitanță. Merge ca in "Albania". Poate se uita si "autoritatilii"!!!! Îmi ramane speranța ca totuși au făcut ce au zis. "Schimb de ulei cutie automată."
Locații recomandate