/Timis/Service auto

Media Galaxy Timisoara Shopping City

Str, Calea Șagului 100, Timișoara 300517, România

Media Galaxy Timisoara Shopping City
Service auto
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5GX+5J Timișoara, România
+40 356 009 060
mediagalaxy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
George Novac
George Novac2 ani în urmă
Prețuri oneste dacă cauți unde trebuie și cu cine. Niciodată nu plecam nemulțumiți. Am recomandat magazinul având în calcul faptul că cel puțin eu am găsit ajutor tot timpul în orice doleanță. Văd printre comentarii și expuneri negative în defavoarea personalului, dar nu cred să fie chiar așa. Cu un minim de răbdare am fost ajutat omenește fără excepție și eu și prietenii mei. Cu bune cu rele, angajați simpatici, rezolvă orice. Nu vreau să dau nume, cu toate legile acestea europene, dar de câteva luni bune e un tânăr prin față pe acolo, ți mai mare dragul să cumperi ceva sau să-i ceri ajutorul, foarte bune cunoștințe în electronice! Vă stimez!
Sorin Tudosie
Sorin Tudosie2 ani în urmă
Preturi super bune , si venind vorba de angajati nici nu se pune problema. Am intalnit pe raionul de electrocasnice mici un baiat pe nume Bogdan care m-a ajutat in gasirea produsului perfect pentru mine
Dream Boy
Dream Boy2 ani în urmă
Am fost sa cumpar un anumit produs, am stat la acel raion mai bine de 10 minute fara sa vina vreun consultant de vanzari sa vada daca poate sa fie de ajutor, am cautat eu si am gasit o consultanta care era foarte ocupata cu un client si incerca sa faca reclama negativa produselor TEFAL in loc sa se grabeasca sa rezolve problema clientului si sa se faca utila si sa ajute si pe altii. Pana la urma am cumparat produsul dorit dar sunt dezamagit de unii consultanti de vanzari.
Nadia Draghici
Nadia Draghici2 ani în urmă
Buna seara. Am fost de multe ori în magazin și pot spune ca personalul din fata de la telefoane( pt ca acolo aveam treaba) este foarte amabili, bine informați și oferă toate informațiile necesare pentru a lua o decizia cat mai bună, la cumpărarea unui produs! Bravo lor și companiei pentru alegerea angajaților de care au nevoie. Recomand !
Sebastian Sandulean
Sebastian Sandulean2 ani în urmă
Personalul prompt, foarte amabil, bine informați și oferă toate informațiile pt a lua decizia cea mai bună, la cumpărarea unui produs!
Stefan SSTSS
Stefan SSTSS2 ani în urmă
DUPA CE AM AVUT DE FIECARE DATA EXPERIENTE RELE CU MEDIA GALAXY SI ALTEX AM PRINS MASINA DE SPALAT LA UN PRET CU 120 DE LEI MAI IEFTIN DECAT LA CEILALTI. AM ZIS HAI CA O IAU... AM FOST IN MAGAZIN DEOARECE PRETUL L-AM VAZUT CAND M-AM PLIMBAT PE ACOLO , AM PLATIT INTEGRAL SUMA SI LIVRAREA SI AM ASTEPTAT PRODUSUL. A VENIT CU FIRMA LOR PROPIRE DE TRANSPORT , M-AM CHINUIT SA O MUT, SA O DESFAC CAND SA O MONTEZ O VAD LOVITA PE O PARTE. AM SUNAT LA EI MA INTREABA DOAMNA DE ACOLO DACA PRODUSUL FUNCTIONEAZA BINE PUTETI RAMANE CU EL SI SA VA OFERIM UN VOUCHER. ZIC NA BINE HAI SA O MONTEZ SA VAD. MARE GRESELA !!! FIIND APARTAMENT A FOST MAI COMPLICAT DE PUS PE POZITIE SI MONTAT. MA SUNA DUPA APROAPE O SAPT SA IMI ZICA CA EI IMI OFERA 70 DE LEI :))). MASINA FUNCTIONEAZA OK DAR LA CUM ESTE LOVITA ESTE PRODUS RESIGILAT !!!! CARE FACE 1200 NU 1600. MAI BINE PLATEAM DIFERENTA DE BANI SI LUAM DE LA EMAG.NU AM AVUT NICIODATA PROBLEME LA EI ATAT TIMP CAT ERA VANDUT DE EMAG. ORICE REZOLVARE LA EI ESTE IN 2 ORE NU IN 7 ZILE.
Diana Popescu
Diana Popescu2 ani în urmă
Am acordat cele 3 stele pentru produsul cumpărat. Ar fi fost 5 dacă se cumula și atitudinea angajaților. Eu în general țin f mult și la atitudinea celui cu care interacționez. Ma bucur totuși ca produsul pe care l-am cumpărat e unul de calitate. În rest poate asa trebuie sa fie. Mulțumesc oricum.
Mihai Sopa
Mihai Sopa2 ani în urmă
Lume faina, marfa la preț bun, dar nu înțeleg de ce mai expun brățările fit si ceasurile istete , dacă nu le poți testa.
Locații recomandate