/Timis/Service auto

Diagnoza Auto Tester Timisoara si La Domiciliu

Strada Nera 41, Timișoara 200300, România

Diagnoza Auto Tester Timisoara si La Domiciliu
Service auto
4.4
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q635+4G Timișoara, România
+40 769 183 386
diagnozatimisoara.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel Cocisi
Viorel Cocisi2 ani în urmă
Ca urmare a unei defectiuni la masina am apelat la acest service, m-au programat chiar in aceeasi zi si au găsit rapid problema(pierdere presiune turbo)apoi m-au indrumat spre un service partener unde am si rezolvat problema la un pret foarte bun.

Recomand si multumesc pt ajutor.
Abrudan Alexandru
Abrudan Alexandru2 ani în urmă
Servicii bune personal amabil deplasare si diagnostic rapid al masinii.
Loredana Dragomir
Loredana Dragomir2 ani în urmă
Evaluare atenta, explicata foarte bine. Recomand!
Stefan Ursu
Stefan Ursu2 ani în urmă
Personal amabil iti explica detaliat erorile si parametrii masinii au aparatura profesionala. M-au ajutat mult in remedierea problemelor caci mecanicii nu stiau ce sa schimbe. Recomand
Raul
Raul2 ani în urmă
In 02 Iun 2020 am mers cu masina la diagnoza (o citire de erori, in fapt, fiindca la reprezentanta aveau liber in vreo 2 sapt). 50 de lei. Imi aparea pe lista filtrul de particulare. Imi recomanda sa il scot pe motiv ca "masina va merge mai bine, va consuma mai putin", etc, etc. Prins intre deplasari, cunostiinte de mecanica nivel abc si avand nevoie sa plec din tara in 2 zile, il cred ce imi spune si dau unda verde. 800 de lei la un service in aceeasi curte. Japca pe fata, dar am zis "asta e, o fac, pot pleca in treaba mea mai departe". Inainte de frontiera, dupa 500 de km de la operatiune + "resoftare" bordul era acelasi pom de Craciun de cu cateva zile inainte, desi l-am intrebat daca este sigur 100% pe lucrare si rezultatul ei si i-am spus ca am de facut un drum de 1500 de km pana la destinatie. Am resoftat-o din nou la destinatie si nu am mai avut parte de toti senzorii aprinsi. Cu filtrul scos, nu mai trage la deal ca si inainte (a pierdut cam 10-15% din cuplu), miroase bine a diesel ars primele 10 secunde dupa pornire si a pierdut cam 20 de km la viteza maxima (de la 180 la 160). Nu recomand scoaterea, am aflat ulterior despre posibilitatea de a il curata/spala cu detergenti industriali iar despre specialistul in diagnoze si sfaturile lui, evitati-le in totalitate.
Dan Prisneac
Dan Prisneac2 ani în urmă
Dețin un autoturism Audi A6 la care am întâmpinat o problemă majoră ... nu mai punea contactul și nu mai putea fi pornita, deși se rotea cheia în contact nu se mai aprindea nici un martor si nu actiona nici demarorul, iar cei din service-ul unde am dus masina prima data mi-au spus ca e o problema funcțională a blocatorului de coloana de direcție dar din pacate ei nu fac astfel de reparații.
Am cautat in alta parte ...
Am apelat la serviciile domnului Emanuel răspunzându-mi cu seriozitate și calm, m-a asigurat că se va deplasa în cel mai scurt timp la fața locului unde avem mașina.
S-a deplasat și mi-a fost rezolvată problema în aceeași zi în care am solicitat serviciile dumnealui.
După diagnoza făcută cu ocazia intervenției, s-a confirmat problema funcțională a blocatorului de coloana de direcție.
Pentru a înlătura impedimentul apărut la pornire, mi-a resoftat/resetat blocatorul, iar acum mașina îmi funcționează normal, din nou fara probleme deja de doua săptămâni de la interventie.
Sunt foarte, foarte mulțumit de felul în care s-a desfășurat intervenția - profesionalism, calitate, încredere, promptitudine, seriozitate!!!
Dacă ai nevoie de reparație de calitate pentru mașina ta într-un timp scurt, recomand cu încredere să apelezi și rezolvi problema!!!
Alex Firanescu
Alex Firanescu2 ani în urmă
Foarte profesionisti si cooperativi. Recomand cu toata increderea. Nu mi a mai pornit masina si am apelat pt o diagnoza auto...s au deplasat la masina si au depistat ca presiunea la pornire este prea mica si au reușit sa porneasca masina cu spray mi au spus ca s a dezamorsat. De 2 săptămâni merge fara probleme..multumesc mult.alexandru
Tudor Dragan
Tudor Dragan2 ani în urmă
O experienta foarte bună. Am avut probleme la un bmw seria 3 e90 cu blocatorul de volan. Nu mai puteam pune contactul si am ramas imobilizat in oras..au venit in timp scurt si in 10 minute au delocat contactul din diagnoza. Am ramas surprins de rapiditatea si profesionalismul lor. Mulțumesc încă odata
Locații recomandate