/Timis/Service auto

Auto Check Center - Demetra

Strada Aristide Demetriade 28, Timișoara 300261, România

Auto Check Center - Demetra
Service auto
4.2
192 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q7C2+C6 Timișoara, România
+40 744 517 442
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florian Farcas
Florian Farcas2 ani în urmă
Fugiți cât puteți de serviciile lor, habarniști începând cu persoana de la biroul de informații, mergeți să vă convingeți.
Crynel Filip
Crynel Filip2 ani în urmă
Am dus maisna la ei pentru a schimba cutie de viteze si ambreajul...ambreajul l-am luat nou iar cutia de viteze sau oferit ei sa o cumpare second hand...in trei luni de zile ma lasat cutia pe autostrada. Am dus iar masina la ei si nu si-au asumat nimic...au inceput sa jigneasca..nu au vrut nici cum sa isi asume greseala, faptul ca nu au pus pe masina o cutie de viteze care sa fie in contidi bune...nimic nu vor sa isi asume....un service mizerabil.
E&G Codm
E&G Codm2 ani în urmă
Am dus masina pentru ca nu trăgea. Mi s-a spus sa schimb calculatorul mașinii,pentru ca sigur aia e problema.am investit 1800 de Ron pe un ECU (defapt al meu era bun) când de fapt era o simpla electrovalva de 350 de Ron. Nu recomand acest service
Petru Polita
Petru Polita2 ani în urmă
Foarte multumit in urma experientei avute cu mici probleme pe 2 masini Skoda. Recomand!
Sorin V.
Sorin V.3 ani în urmă
foarte profesionisti, am fost de nenumarate ori, niciodata nu m-au dezamagit. am dus si prieteni din Germania, care au fost la fel de multumiti, service-ul lor de acolo le-a spus ca nici ei nu aveau ce sa faca mai bine de atat! Niciodata nu am simtit nevoia sa ii urmaresc cum lucreaza, merg la dumnealor pe incredere si cu ochii inchisi daca e nevoie!
Ciprian Fandel
Ciprian Fandel3 ani în urmă
Am mers pt schimbarea distribuției iar la plecare faruri ,bara fata erau montate total aiurea nici un începător nu putea sa monteze în asemenea hal plus ca pe fata i mi agata ceva la virajul pe dreapta și bineînțeles ca nu au recunoscut ca este din vina lor.
Silviu Gabriel Bernea
Silviu Gabriel Bernea2 ani în urmă
Tocmai ce am verificat o masina astazi la service ul domnilor, ce urma sa o achizitionez. Foarte profesionisti si deschisi si cu toate uneltele necesare. Recomand cu caldura si le multumesc foarte mult! Daca as fi fost din Timisoara, ar fi fost singurul service la care as fi apelat.
Florin Oancea
Florin Oancea2 ani în urmă
Am mers pt schimbare rulment undeva in ianuarie-februarie 2020 . Mi-au gasit si un semering de la cutie ca permitea scurgerea uleiului din cutie. Ok. Nu discutam preturi. Cand am plecat de acolo troncanea ca o caruta. Ma intorc inapoi, rupsese mecanicul pivotul cand l-a strans. Mi l-au schimbat a doua zi pe banii lor. Daca faceau un test dupa schimbare rulment, nu trebuia sa fac eu constatarea. Cireasa de pe tort: merg la alt mecanic( pt ca deja mi-am pierdut increderea in Demetra) o ridicam pe elevator- curgea uleiul din cutie. E adevarat ca si acest mecanic a pus un semering after market care tot asa permitea scurgerea dar a verificat rezultatul imediat dupa montaj si a comandat unul OE care nu mai permitea scurgerea uleiului. Deci CTC = 0.
Locații recomandate