/Timis/Service auto

Temeco

Calea Dorobanților 54, Timișoara 307200, România

Temeco
Service auto
4.4
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q786+CM Timișoara, România
+40 256 309 745
temeco.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Cucui
Mihai Cucui2 ani în urmă
Ok. Merita vizitat....
Naramzoiu Radu Bogdan
Naramzoiu Radu Bogdan2 ani în urmă
Loc excelent pentru repararea și achiziția de scule de firmă ( Bosch și Makita) . Deservenți profesioniști în domeniul lor.
Alin Roiu
Alin Roiu5 ani în urmă
Un service foarte profesionist.De la programare, pana pleci cu masina de acolo.Cei care se plang de preturi nu au decat sa mearga la mecanicii de cartier care pun diagnostice dupa ureche si fac treaba cu ciocanul.Ora de manopera, comparabil cu alte serviceuri este la fel.Daca compari cu cei care lucreaza la negru,da e putin mai scump.Cu 10-15%. Nu ma intelegeti gresit sunt foarte constient ca exista si mecanici buni, insa stim foarte bine ca totul se face la negru.La Temeco primesti factura,garantie pe piese,garantie pe lucrare..Dupa 10 ani de dus masinile la serviceuri si diferiti mecanici,am gasit in sfarsit locul unde imi voi servisa masinile de acum incolo. Da,prefer sa platesc in plus pentru calitate si garantie,pentru opinii obiective si pertinente, pentru profesionalism,pentru calitatea executiei,fara sa am frica ca mi se schimba piese perfect functionale doar ca sa scot bani din buzunar,asa cum am patit-o la alte service-uri.
Plus ca se inregistreaza lucrarile in istoricul
masinii .Daca vrei sa vinzi vreodata masina se poate verifica tot ce s-a facut la ea.
Eu ii recomand cu toata inima.
Filip Paunovici
Filip Paunovici5 ani în urmă
Echipa foarte de treabă și priceputa. Prompți și amabili.
Steliana T
Steliana T5 ani în urmă
Se misca incet...spre foarte incet...sa astepti 2 ore sa schimbe cauciucurile de iarna..mi se pare exagerat. Asta in conditiile in care am venit cu programare. Atitudinea unora din angajati lasa de dorit.
Diana Moldovan
Diana Moldovan5 ani în urmă
Foarte mulțumită! Impecabil, profi și civilizat. Verificarea ITP a decurs cum trebuie. După experiențele urâte avute în altă parte, cu tot felul de maimuțoi care te tratează ca pe ultimul om, aici e altă poveste! Jos pălăria!!!
Marius g
Marius g6 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma acest service in primul rand mecanicii sunt de doi lei care habar nu au ce fac si in al 2 lea rand te taxeaza la ora pt lucruri care le inventeaza ei doar sa iti ia banii!
Ioan Ciprian Cosma
Ioan Ciprian Cosma2 ani în urmă
Mai mult de 10 ani am colaborat cu aceasta firmă în ceea ce privește departamentul tehnic ( scule și echipamente destinate construcțiilor.
Oli și Florin, tot respectul. Profesionalism și corectitudine!
Locații recomandate