/Timis/Service auto

Fox Paint SRL

Calea Chișodei 58, Chișoda 307221, România

Fox Paint SRL
Service auto
4.4
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P664+53 Chișoda, România
+40 745 388 076
foxpaint.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Ion
Dan Ion2 ani în urmă
Buna ziua, am avut un incident la sfarsitul verii, iar brokerul de asigurari mi-a recomandat acest service; era intr-o sambata, proprietarul service-ului a venit personal la broker, practic eu fiind “un nimeni”. Asta a fost primul lucru care mi-a placut.
Omul a spus ca ma poate lua doar peste o saptamana; s-a tinut de cuvant, discutiile, atat la broker cat si la service, s-au purtat f. civilizat, proprietarul mi-a rabdat toate intrebarile si, dupa ce l-am zapacit de cap, m-a asigurat ca imi da un tinichigiu bun care a lucrat in “reteaua VW”, ca lucrarea dureaza 3 zile (asa a fost); nu mi-a impus un anumit tip de piese, s-a cautat varianta optima pret/calitate.
Lucrarea a iesit peste asteptarile mele si cand spun asta ma uit in spate la experientele avute la Dealerul autorizat si ma mai uit la faptul ca eu sunt foarte, foarte pretentios (lucrez in domeniu automotive pe calitate); m-am dus cu foaie scrisa la dansii, pentru a evita viitoare neplaceri, iar la orice mentenanta sau schimb de piese stau langa mecanic, nu las masina fara sa fiu eu acolo, notez si fac poze la tot.
Multumesc Fox Paint, am ramas placut surprins, cu siguranta voi reveni la voi in caz de nevoie.
Multumesc domnului Malita pentru consiliere si recomandare.

P.S. Trebuie sa va fac o vizita la service, farurile nu au fost reglate chiar bine.😎
Dragalina ladislau
Dragalina ladislau2 ani în urmă
Am fost la ei și mi-am vopsit complet Audi A4. Foarte mulțumit de rezultat! L-au făcut alb perlat🤩
Sergiu Adrian
Sergiu Adrian2 ani în urmă
Recomand din toată inima!!💯🔝🙏
Comunicare excelentă cu Domnul Alexandru
Lucrare Top, foarte curați si timp de lucru foarte bun (3zile)💪
Va mulțumesc incă odata!
Cu Stimă și Respect...toate cele bune!🤝🙏
Carmen Medințu
Carmen Medințu2 ani în urmă
Recomand! Am primit fotografii zilnic cu pasii efectuati in procesul vopsirii integrale, lucrarea a durat o saptamana (exact cat mi s-a comunicat initial) si am primit acelasi model de autoturism la schimb. Intr-un cuvant: Profesionalism!
Oprișa Cătălin
Oprișa Cătălin2 ani în urmă
În urma vizitei la Fox Paint a apărut un sticker lipit pe haionul mașinii, în discuțiile premergătoare nefiind adusă în discuție o astfel de practică. Totodată, de la discuțiile avute înaintea efectuării lucrării și cele de la preluarea mașinii au fost pierdute o serie de informații
Adela Costinas
Adela Costinas2 ani în urmă
Big like! Am avut de reparat/vopsit partial, programarea s-a facut rapid si am primit masina ca noua in cateva zile. Recomand cu incredere.
Sellena Giuca
Sellena Giuca2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate. Orice problema as fi avut cu masina , echipa a rezolvat-o, prin urmare recomand cu incredere. Maxima promptitudine si implicare din partea managerului Alexandru Pop.
Roland Francz
Roland Francz2 ani în urmă
Am avut de vopsit bara fata dupa un incident. Lucrarea este de o calitate exceptionala, vopseaua si lacul sunt identice cu cele din fabrica. Comunicarea a fost fara probleme, seriozitate, promptitudine si o echipa de profesionisti!

Recomand tuturor care doresc o lucrare de calitate pentru masina lor.
Locații recomandate