/Suceava/Service auto

Toyota Suceava

Soseaua Humorului, DN17 nr 76A, 727525, România

Toyota Suceava
Service auto
4.6
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M635+2X Șcheia, România
+40 230 524 175
suceava.toyota.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sebastian Penescu
Sebastian Penescu2 ani în urmă
Guys, la mine a fost o experienta super placuta. Desi nu cunoasteam pe cineva la Toyota Suceava (eu fiind din Ploiesti) am zis sa pun o intrebare pe email despre o masina toyota de cumparat prin buy-back. La acel email mi s-a raspuns foarte repede, telefonic, fiind preluat de un consultant vanzari (Ionut Diaconescu). Jos palaria pentru acest om. Am purtat discutii despre foarte multe modele/motorizari/etc si chiar stia ce vorbea. Chiar daca nu s-a concretizat acel "deal", nu pot sa nu remarc promptitudinea si profesionalismul lui. Poate e o reclama. DA. De acord dar omul chiar merita si stiti ce? Daca vreodata am sa am nevoie de o toyota (noua sau SH) sigur voi apela la el. Bravo maestre! Tine-o tot asa!
Concluzie: Cauti o Toyota? Pune-i o intrebare! Nu basica, nu ustura, nu urzica... Pe mine m-a ajutat enorm. Dar, evident, voi faceti ce credeti. Succes guys!
Atudoroae Gabriel
Atudoroae Gabriel4 ani în urmă
Neseriosi! M-au convins sa-mi vanda o Corolla hybrid cu buy back avensisul meu. Am facut toate demersurile la firma de leasing, inclusiv factura de avans si cand sa plateasca banii pe masina mea, stai ca sa mai vedem odata, alea , alea. Mentionez ca eu nu aveam nicigand sa-mi iau masina noua. Pur si simplu cand am fost la revizie cu Yarisul m-au imbarligat. Am renuntat pe loc la serviciile lor, plus ca dupa mine cel putin un client mai aveau! In 20 de ani de cand fac afaceri nu am patit asa ceva!
* Scaramus
* Scaramus4 ani în urmă
Locul unde nu ai ce cauta sa cumperi o mașină. Plictisiți și cu niște prețuri de te dau pe spate.
Bejenaru ionut
Bejenaru ionut4 ani în urmă
Neserioși. Am fost sa vad o mașină... La telefon mi-a spus ca e bibelou, în realitate era o căzătură.
Dorina Strujac
Dorina Strujac5 ani în urmă
Profesionista este doar casiera,incaseaza banii zambind profesional!In rest incompetenta,lipsa crasa de amabilitate,bani luati degeaba,dupa ce mi-au "diagnosticat"masina am mai mers un km si s-a oprit intr-o intersectie.Am sunat "profesionistii" si ei mi-au dat un nr de tel a unui particular care are o platforma.Am sunat reprezentanta din Bacau si un adevarat profesionist m-a ajutat prin tel sa pornesc masina si sa ajung acasa in siguranta.
Catalin Apatean
Catalin Apatean5 ani în urmă
Am fost convins pentru o achiziție bună!
Bogdan Radu
Bogdan Radu6 ani în urmă
Am cumpărat o mașină second-hand (un buy back de la alt client). Prețul a fost bun, tot procesul a fost foarte transparent recomand oricui acest dealer.
Eduard L
Eduard L2 ani în urmă
Revizie completă la un avensis 2012. Mai scump ca la atelierele service universale dar serviciile nu se compară. Personal super amabil, tot ce am zis au făcut, până la proba contrarie sunt profesioniști și sunt specializați pe marcă. Pentru mine se merită, altfel nu veneam.
Locații recomandate