/Suceava/Service auto

Service Auto Pastrav (Cosmi-Vas)

727528, România

Service Auto Pastrav (Cosmi-Vas)
Service auto
4.4
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6MF+3Q Suceava, România
+40 754 066 881
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru Dorel
Dumitru Dorel2 ani în urmă
Rapid, eficient și neașteptat de operativi. Mulțumesc!
Alexander Krauss
Alexander Krauss2 ani în urmă
E adevărat că nu se poate judeca neapărat o pădure din cauza unor uscături. De asta nici nu dau o stea, ci cinci, service-ului. N-ar strica un training pentru unii din angajații dvs pe partea de comunicare cu clienții. Sau bun simț, sau respect, sau serviabilitate, ceva din categoria relaționare cu oamenii... Nu reclam întregul personal, ci o singură persoană cu un comportament reprobabil, căreia i-aș acorda minus 5 stele. Poate îl știți și dvs din alte feedback-uri neoficiale. Nu am să nominalizez, din motive obiective. Vă rog mult, de dragul service-ului și al prestanței și încrederii pe care ați dobândit-o de-a lungul anilor, faceți ceva în legătură cu comportamentul... Mulțumesc.
Florin Cojocaru
Florin Cojocaru2 ani în urmă
În privința calității operațiilor executate, nu sunt în măsură să mă pronunț. Domnul mecanic mi-a făcut impresia că știe meserie și că și-a dat silința să facă treabă bună, în pofida stării avansate de uzură a autoturismului. Timpul va stabili dacă percepția mea a fost corectă. La capitolul comunicare cu clientul, cred că este loc de mai bine. Nu trebuie să fii excesiv de vanitos pentru a pretinde o minimă deferență, care, în ultimă instanță, te va determina să revii la service. Prețurile mi-au părut puțin piperate dar poate că nu mai sunt eu la curent cu situația actuală din domeniul reparațiilor auto. Una peste alta, mulțumesc pentru ajutor, spor la treabă și cât mai mulți clienți pe deplin mulțumiți!
Andrei Bosancu
Andrei Bosancu5 ani în urmă
S-a aprins in bord "verificati emissiile". Am fost la service-ul dvs. si mi s-a spus ca trebuie schimbat furtunul de presiune la filtrul de particule cu tot cu senzor si care costa 1300 lei. Am fost la alt service si intradevar era crapat furtunul dar chiar pe capat la colier. Au taiat partea rupta si l-au pus inapoi fara sa platesc nimic. Acum totul este ok chiar daca a trecut mult timp de atunci. Simplu...
Daniel Pascal
Daniel Pascal2 ani în urmă
Service profesional, personal amabil si bine pregatit.
Constantin Petcu
Constantin Petcu2 ani în urmă
Oameni cu experienta care rezolvă multe probleme ale mașinilor
Ciobanu Vali
Ciobanu Vali2 ani în urmă
Nu se poarta deloc MASCA pe tot perimetrul locației. Cu toate că în recepție scrie că e obligatoriu, nimeni nu poarta MASCA!!
Consider că e o reacție intenționată a angajaților și a conducerii!
Sabin Rosu
Sabin Rosu2 ani în urmă
Foarte rapid și staff-ul foarte ok, am sa revin cu siguranță. Eu am fost pt o revizie gpl.
Locații recomandate