/Suceava/Service auto

Railex Anvelope Piese Auto Service Premio

Strada Traian Vuia 10B, Suceava 720021, România

Railex Anvelope Piese Auto Service Premio
Service auto
4.4
514 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M754+5M Suceava, România
+40 330 803 333
railex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Favamy Bags
Favamy Bags2 ani în urmă
Un service de 5 stele cu angajați profesioniști si servicii de înaltă calitate, prețurile pt serviciile de vulcanizare sunt mai ridicate decât intr-o vulcanizare obișnuită, dar per total se merita !
Cîmpan Calin Vasile
Cîmpan Calin Vasile2 ani în urmă
Băieții se mișcă foarte rapid. O echipa de profesioniști!!! Într-adevăr cel mai bun service de schimb anvelope din oraș!
Florin Danci
Florin Danci2 ani în urmă
Excelent! Foarte rapizi si au unelte de calitate.
Nycoll Nycoll
Nycoll Nycoll2 ani în urmă
Ff profesionali,calitate preț ok
Ionuț Lili Drăgoi
Ionuț Lili Drăgoi2 ani în urmă
Am făcut azi direcția la ei, cu un preț decent zic eu, cum am ajuns am așteptat foarte puțin , amabili , rapizi și buni profesioniști, bravo !
G. I.B.
G. I.B.2 ani în urmă
Preturi ok la anvelope deși ar mai putea lucra la discounturi.
Rapizi, știu ceea ce fac, preturi decente la manopera.
Le dau 5 stele pentru că merită încurajați.
X CRAFT moglan
X CRAFT moglan2 ani în urmă
Sunt client vechi al Railex de la care am cumpărat mai multe seturi de anvelope și anual am schimbat anvelopele mașinilor. Anul acesta am schimbat anvelopele la 3 mașini, iar la mașina personală am remarcat o bătaie pe rotile dreapta și zgomot la rulare imediat ce mi-au montat anvelopele de vara, motiv pt care am mers la o alta vulcanizare serioasa din Suceava, unde mi-au verificat echilibrarea anvelopelor și au constatat abateri stânga și dreapta de 20 / 25 pe toate anvelopele. Am revenit la Railex, le-am spus cele întâmplate, le-am sugerat sa verifice aparatul lor de echilibrat roti și am cerut restituirea banilor plătiți pt echilibrarea defectuoasă făcută de către ei. Răspunsul a fost, cu o aroganță naturala: NU. Deci, ganditi-va in primul rand daca mașinile lor de echilibrat roti sunt corect calibrate, iar în cazul că ulterior sunt problemele, acestea vor fi tratate cu delăsare, indiferența și aroganță (problema ridicata în cazul meu putea fi rezolvată doar de către șeful de service pe care trebuia să-l aștept o ora sa revină din pauza de masa). Salutări.
Corneliu Turcu
Corneliu Turcu2 ani în urmă
Mi-au schimbat rotile foarte rapid. Iar hotelul de anvelope te scutește de griji și de mult efort. Ca sa nu mai spun ca rotile tale sunt în siguranță. Paznicul se pregătește pentru tura de noapte :')
Locații recomandate