/Suceava/Service auto

Xtreme Auto Multimedia

Strada Morii nr.216j, Sfântu Ilie 720024, România

Xtreme Auto Multimedia
Service auto
4.5
118 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
J6C6+84 Sfântu Ilie, România
+40 741 101 201
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Chisalita ioan cristian1 an în urmă
Servicii de proasta calitate . Japca pe fata. In data de 20 feb2023 am făcut o diagnoza pentru care am dat 50 lei, fără chitanța.Un salariat Vasile a făcut-o și a spus ca totul este ok. Dar nu era așa , nu funcționa sirocoul. M-am programat pentru remediere in data de 8 Martie 2023 și am dat in avans 100 lei. Am fost sunat ca de vina este pompa de apa și la prețul care mi-a spus cu manopera am zis ca mai bine înghețe de frig . Când am luat mașina am mai achitat încă 80 lei . Deci am dat firmei 230 lei ..fără nimic .
David Mihai
David Mihai2 ani în urmă
Fără doar și poate un service ce oferă servicii ca la carte. Recomand cu toată încrederea
Ionut A.
Ionut A.4 ani în urmă
Nu știu alții ce experiență au avut dar a mea nu a fost prea buna. Se muncește mult pe de rost și pe încercate. Din aceasta cauza cred ca poate profesionalismul nu este pus în evidență. Lipsa de know how își pune amprenta asupra unor servicii. Ca și prețuri nu știu dacă folosesc niște normative ci mai degrabă e făcut asa după ureche. Este precizat asa la întrare ca unele operațiuni au tarif fix dar fără a fi precizate punctual care. Dacă nu eram forțat de împrejurări nu cred ca as fi apelat la aceasta firma. Mie personal nu mi a prezentat încredere și ar trebui de lucrat la aspectul acesta pentru ca am văzut ca sunt și review uri pozitive.
Florin Floriol
Florin Floriol4 ani în urmă
O experienta neplacuta. La programare mi-au zis un pret iar la finalizarea lucrarii a fost alt pret. Noroc ca am intrebat de ce pentru ca mi-au mai redus cu 100 lei lucrarea. Recomand doar in cazuri urgente.
Razvan P.
Razvan P.4 ani în urmă
Singurul loc din Suceava unde gasesti mufa adaptoare pt casetofon original ford focus la cv nou, 60 lei, aa ps e la intrare in moara pe dreapta, nu unde va da indiferent ce gsp sau aplicatie folosesti
Dumitru Monor
Dumitru Monor5 ani în urmă
Doar niste aroganți. Nu vă recomand să mergeți la ei. M-au programat pentru o dată când nu aveau program, iar, un tip arogant, mi-a răspuns la telefon spunând că trebuia să fiu mai atent și să îmi dau seama că ziua respectivă este zi liberă. În plus, la programare mi-au încasat suma de 50 lei aconto. Totodată, au ținut să îmi comunice că nu oferă garanție pentru lucrările efectuate.
Andy leizer
Andy leizer2 ani în urmă
Profesionisti,m-au primit exact la ora programata,mi-au rezolvat probleme la care nu aveam solutii chiar daca am apelat si la alti specialisti.Showroom elegant si primitor,preturi decente la serviciile oferite!
Cristi Stanciu
Cristi Stanciu2 ani în urmă
Servicii exceptionale cu preturi rezonabile si un staff de nota 10+. Recomand cu încredere!
Lupin
Lupin2 ani în urmă
Un montaj stație emisie recepție 180 lei doar manopera întrebați prima data!!
Locații recomandate