/Suceava/Service auto

BMW APAN Motors S.R.L.

Bulevardul Sofia Vicoveanca 19A, Suceava 727371, România

BMW APAN Motors S.R.L.
Service auto
3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6CQ+RQ Suceava, România
+40 374 994 422
bmw-apan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Arnautu Bogdan
Arnautu Bogdan2 ani în urmă
Personal în, atât la receptie cat si colegii dumnealor din atelier. Iei fac treaba cu simt de raspundere si incearca sa explice orice problema. Recomand.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Levi
Levi4 ani în urmă
,,Specialiștii” de la BMW Apan mi-au făcut schimbul de ulei și filtre si nu au ratat ocazia de a ma fura de un litru de ulei ( profitând de capacitatea mare a motorului ca poate nu se cunoaște ) iar in drum spre casa calculatorul m-a atenționat. Mulțumesc Apan Motors, un client in minus.
Valeria Oltea Lemnariu
Valeria Oltea Lemnariu4 ani în urmă
Diacon Teodor
Diacon Teodor4 ani în urmă
Catalin Apatean
Catalin Apatean4 ani în urmă
Paolo deva
Paolo deva5 ani în urmă
(Tradus de Google) Personal incompetent necalificat !! Nu la înălțimea muncii efectuate la un dealer, al unui brand renumit precum BMW. Voiam doar o părere despre o problemă cu cutia de direcție, electro-ghid. Ca răspuns, mi-au spus că nu au timp să mi se dedice. Am subliniat că a doua zi trebuia să fac o călătorie de 2000 km. Protestez oficial la compania-mamă BMW din Germania pentru grosolănie și ignoranță a acestei reprezentanțe BMW APAN SRL din Suceava România.

(Original)
Personale non qualificato incompetente!! Non all'altezza del lavoro svolto presso una concessionaria, di un marchio blasonato come BMW. Volevo solo un parere per un problema alla scatola dello sterzo, elettro guida. Come risposta mi hanno detto che non avevano tempo da dedicarmi. Ho fatto presente che il giorno sucessivo dovevo fare un viaggio di 2000km. Protesto formalmente presso la casa madre BMW in germania, per la maleducazione e ignoranza di questa concessionaria BMW APAN SRL di Suceava Romania.
Alin Spanu
Alin Spanu2 ani în urmă
Am fost si am schimbat placute si discuri fata spate si ce pot sa zic, foarte multumit, au lucrat rapid, frumos , curat, mi-au explicat pe indelete nelamuririle mele, deci a fost totul de nota 10! Nu inteleg de ce revenzii negative....
Locații recomandate