/Suceava/Service auto

Automeister

Strada Gheorghe Doja 113, Suceava 720281, România

Automeister
Service auto
4.4
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M7G7+FF Suceava, România
+40 230 519 868
automeister.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ginga Petru
Ginga Petru2 ani în urmă
Recomand!! am fost mereu mutumit de ei!!
Valentin Adrian
Valentin Adrian2 ani în urmă
Am efectuat ITP-ul aici, am ajuns la ora 09:00 fara o pogramare prealabila, la ora 10:00 am terminat în condițiile în care am avut de așteptat ca mai aveam pe cineva în fata mea. Deschiși baietii , comunicativi, recomand!
Aur G
Aur G2 ani în urmă
Profesionalism , corectitudine , transparenta
Folosesc serviciile lor din 2003 , inca de cand se numeau Auto Naharneac si nu am avut niciodata vre-un motiv de nemultumire.
Cristian H-el
Cristian H-el2 ani în urmă
Nu recomand...specific românesc; după intervenție - suport siguranțe rupt, conductori instalați invers decât erau; cutie relee fixată doar sa țină până pleacă prostu' din parcare; piese scumpe; 50% adaos la manoperă, cu piesele tale...telecomanda (cheie) desincronizată. Transparență.....ce e aia?
Sorin sirghie
Sorin sirghie2 ani în urmă
O singură stea de la mine pentru ca nu pot da cu minus. Mi-au fost comandate greșit piesele pentru reparatie. Am luat masina din service tot cum am adus-o si doar pentru "verificări" mi s-au cerut 310 lei. Pentru osteneala "băieților", probabil. Altii poate au plecat mulțumiți din service, însă eu dau - 5 stele. Asta este...
Liviu Ieremia
Liviu Ieremia2 ani în urmă
Nu recomand.am sunat pt un itp și mi-a zis sa vin.cind am ajuns acolo a ieșit un domn f.nervos și a zis cu nu face acuma la bus.a vorbit f.urit și cu ceilalți clienți.i-am zis ca am sunat și doamna care a răspuns la tel.mi-a zis sa vin și el a zis sa îmi facă doamna itp.
Alex Lionti
Alex Lionti2 ani în urmă
Nota 10 ptr dl Mihai de la birouri. Foarte profi! Am fost cu o problema la pornire la un Land Rover Freelander 2 din 2010 si baietii au stat pe ea 1 sapt pana au dat de capat. Multumesc!
S. Anonim
S. Anonim2 ani în urmă
NU RECOMAND SUB NICI O FORMĂ ACEST SERVICE !!!
Am schimbat bieleta de directie și după ce am scos masina din service, a inceput să imi curgă antigelul... Revenind la ei spunand că este de la radiator. Dar înainte de service nu am avut problema asta... Ei nu își asuma responsabilitatea. EVITAȚI !!!
Locații recomandate