/Sibiu/Service auto

Q-Service Gemini Service Auto

DN7, Tălmaciu 555700, România

Q-Service Gemini Service Auto
Service auto
3.9
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M7G6+2W Tălmaciu, România
+40 758 761 163
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Rotaru
Andrei Rotaru2 ani în urmă
De obicei nu prea las reviewuri negative dar trebuie toata lumea sa stie ce servicii si preturi ofera acest service. Am apelat la acest service pentru ca imi cazuse un colier de prindea toba si a fost munca de 3 minute pentru a inlocui acel colier. Pretul colierului schimbat a fost 25 de lei, pret manopera 125 de lei, 125 de lei pentru o treaba de 3 minute...Cand am intrebat de ce este pretul acesta mare patronul mi-a zis ca vin sarbatorile si la ei. Cand am cerut factura pentru suma platita mi-a zis ca pretul creste cu 19% daca am pretentii de factura. Repet 125 de lei pentru prins un colier, treaba de 3 minute. Nu vreau sa stiu cat costa un schimb de ulei la ei... Nu recomand..
Alexandru B
Alexandru B2 ani în urmă
Situat la drumul principal, se intra pe un drum putin neasfaltat si cu gropi, un service obisnuit
Cristi Chitau
Cristi Chitau2 ani în urmă
service foarte bun, ne-au rezolvat o problema la un motor Peugeot 308 si ne-am putut continua drumul. Multumim Frumos!
Irina Ciorogariu
Irina Ciorogariu2 ani în urmă
Personalul prompt,săritori și profesioniști în ceea ce fac! Întotdeauna revin cu placere atunci când e nevoie .
Bobby B.
Bobby B.2 ani în urmă
Pe autostrada de la mare, un rulment mi-a luat-o razna la o roata si a inceput sa huruie foarte tare, si era periculos sa merg asa cu el . Ramas pe margine pe valea oltului, luam in considerare platforma pana in Iasi, care era ~ 1800 lei , pret exorbitat. Asa ca i-am gasit pe ei la vreo 30km si am mers pe avarii incet pana la ei. Oamenii au fost de treaba si m-au ajutat cu schimbatul rulmentului. Patronul a dat comanda de piesa de la Sibiu, unde am astepat piesa 4 ore, din cauza traficului.Mi-au facut treaba buna , insa pretul la manopera de 300 lei pt un rulment mi s-a parut cam exagerat. Insa fiind in impas si la mare distanta de casa nu am avut ce face. Per total am fost multumit avand in vedere ca nu am avut programare, si a fost o urgenta.
Marian Udrescu
Marian Udrescu2 ani în urmă
Un service de calitate, patronul un foarte bun cunoscător in mecanica și service auto!
Iulia Alexandra Stoica
Iulia Alexandra Stoica4 ani în urmă
Recomand cu mare drag acest service. Astazi am ramas pe sosea cu masina care n-a mai pornit. Am avut norocul sa fim tractati si adusi la acest service. Am intalnit nu numai oameni profesionisti, dar si cu mult suflet. Fiind si cu fetita mica in masina, unul din angajatii service-ul s-a deplasat in Sibiu si a procurat repede piesele care erau necesare pentru a repara masina. Ne-au ajutat cat de repede s-a putut, costurile au fost mai mult decat rezonabile. Multumim din suflet pentru tot ajutorul si implicare! Astfel am
putut ajunge la timp la pensiunea unde urma sa ne cazam si sa ne bucuram de timp frumos petrecut in familie. Azi, 23 August.
Burtila Ioan Bogdan
Burtila Ioan Bogdan5 ani în urmă
Sub nici o forma nu vrei sa ai legatura cu acest service. Nu vrei sa iti lasi masina la reparat pentru ca sigur vor urma alte probleme mai mari dupa reparatie. Am stat si am vazut cum se lucreaza, de obicei stau langa masina si ca aici nu am vazut incompetenta mai mare. Totul e pe baza de flex, baros si bajbaite, sau pe baza de filmulete de pe youtube cand nu stiu masina. Ca sa nu mai vorbim de preturi si de nesimtirea cu care se fac preturile. Este pe principiul omului care te va stoarce de bani cum prinde ocazia. Ca si exemplu, pentru ca dintr-o prostie am pus benzina in loc de motorina, ghinionul a facut sa recurg la ei. M-au pacalit ca nu se poate face lucrarea la fata locului si trebuie platforma (pret 200 ron pe 5 km), in plus manopera pentru 10 minute de munca 250 ron. Din pacate cu masina la ei in curte nu am mai avut ce face. Dar pentru asa jepcari, nici macar o stea nu merita. Evitati, fugiti si sa va fereasca soarta de a ajunge la acest service.
Locații recomandate