/Sibiu/Service auto

Ad Garage Auto Leo

Strada Frigoriferului 17, Sibiu 550047, România

Ad Garage Auto Leo
Service auto
4.4
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R44F+47 Sibiu, România
+40 722 588 423
adgarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gelu Florin Simion
Gelu Florin Simion2 ani în urmă
Am un Passat si doar la ei il duc pentru orice e de facut la masina... Reparatii, revizii (motor si cutie DSG). Oamenii de acolo stiu ce au de facut.
Recomand!
Manuel Turcanu
Manuel Turcanu4 ani în urmă
mecanici cu o pregatire si o tinuta morala cu mult peste multe alte service-uri, chiar ele si Reprezentante! Aici poti chiar si invata in materie de mecanica, din ce este compus un motor si modul de functionare a acestuia! Felicitari domnului Leo ptr tot ceea ce face ptr masinile noastre!
Daniel Runceanu
Daniel Runceanu5 ani în urmă
La repararea vehiculelor rutiere, la solicitarea scrisă a clientului, operatorul economic poate utiliza şi produse sau materiale de exploatare furnizate de client, noi (de origine, omologate sau certificate, după caz), recondiţionate, reparate sau folosite reutilizabile care îndeplinesc cerinţele minimale constructive, funcţionale sau de calitate necesare şi care respectă cerinţele de garanţie, de omologare şi de conformitate. Nici în acest caz, adică atunci când clientul aduce piese, nu pot fi utilizate în acest scop produsele folosite care fac parte din sistemul de direcţie sau din sistemul de frânare şi nici caroseriile şi şasiurile, rezultate din dezmembrarea vehiculelor scoase din uz. Operatorul economic este obligat să elibereze beneficiarului certificate de garanţie pentru lucrările executate, iar garanţia pentru produsele respective va fi asigurată de fabricantul produselor noi, de operatorul economic care a asigurat repararea sau recondiţionarea produselor ori de operatorul economic care a furnizat produsele folosite reutilizabile obţinute de la vehiculele dezmembrate, după caz, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Dorian Ştefan
Dorian Ştefan5 ani în urmă
Recomand cu incredere!
Altii nu i-au dat de cap masinii(ba distribuție, clapeta de accelerație, pompa de benzină, compresie...).
Domnul Leo a gasit problema, era benzina veche si rezervorul cu mizerii!
Dupa curatare porneste masina stas si nu am schimbat nicio piesa.
Multumesc Leo Service!
Recomand cu incredere!
Oana Cerbu
Oana Cerbu6 ani în urmă
Am fost cu masina la reprezentanta VW. Mi-au deacoperit ca sunt eu blonda ..... Bineinteles ca in acest service mi-au reparat masina si m-a costat cat ma costa doar constatarea la VW.
Bogdan Marginean
Bogdan Marginean2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Atunci când te programează bănuiesc ca au comandate deja și piesele și încep sa lucreze la mașină. In cazul meu a fost gata în ziua în care am lăsat-o. Eu am avut schimb de distribuție.
George Iliescu
George Iliescu2 ani în urmă
Acces dificil: când vii din direcția Sibiu, nu se vede anunțul cu denumirea firmei. Drumul de acces e plin de gropi.
NB: nu are POS pentru plata cu cardul ( cash îs king).
Personal și dotări calificate. Merită!
Ariana I. Ioana
Ariana I. Ioana2 ani în urmă
Stele in minus "datorită" doamnei care răspunde la telefon monosilabic. :) Nu scrie pe site că este un service destinat exclusiv mașinilor VW.
Locații recomandate