/Sibiu/Service auto

RFW Depozit anvelope

Calea Șurii Mari 24, Sibiu 550089, România

RFW Depozit anvelope
Service auto
4.4
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R592+P8 Sibiu, România
+40 744 699 827
rfw-anvelope.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Xenofon G
Xenofon G2 ani în urmă
Mulțumit de servicii, oamenii sunt calumea, politicoși , recomand.
Prețuri normale.
Marius
Marius2 ani în urmă
Anvelope de calitate și bine in preț.Personal amabil.
Ionela Iordachi
Ionela Iordachi2 ani în urmă
Sunt niște oameni superibi, ne-au așteptat peste program. Au preturi și servicii fără comentarii. Eu ias recomanda la toată zona. Nu e prima data când merg la ei și de fiecare dată am fost foarte mulțumiți de comportamentul lor. Puțini oameni ca ei. Nu le fac nicio reclama dar când mai vad oameni ca ei mă mir privind la societatea noastră în care trăim și care toți fac lucrurile tot de la silă, parca nu le mai plătim serviciile. Va mulțumim și vom mai reveni la dumneavoastră. Rămâneți tot așa
Ionutss Ivan
Ionutss Ivan4 ani în urmă
Cea mai josnica firma de vulcanizare posibilă și sa va explic de ce. Luna trecută m-am prezentat la o banală operațiune de schimbat anvelopele de iarna cu cele de vară....toate bune nimic gresit achitat 80 lei. Astăzi (după exact 1 luna) am decis să schimb din nou anvelopele de vară uzate cu altele noi adica aceeași operațiune la care imi cere 120 de lei. Intrebandu-l pe respectivul om ce părea că se pierde a găsit o scuza de moment cum ca s-a scumpit cu 50%. M-am uitat pe lista de preturi si nu exista vreo actualizare nici vreo atenționare cum ca s-au scumpit respectivele operațiuni. Firma lui peste. Nu recomand la absolut nimeni!
Ursu Irinel
Ursu Irinel4 ani în urmă
Pretul la schimbarea de anvelope este destul de mare: 120 lei, iar depozitarea lor este 80 lei. Pentru schimbarea de anvelope am asteptat 3 ore. Politica lor e ca in unul dintre standuri sa intre cei care cumpara anvelope de la ei. Ceea ce e, sa zicem, corect. Dar ar trebui sa fie pe prioritati. Adica: Prioritatea 1: cei care cumpara. P2: cei care lasa anvelopele la ei in depozit, P3: ceilalti clienti. Asta daca avem prioritati ...
Lucian Petru
Lucian Petru2 ani în urmă
Am comandat azi niste cauciucuri si au venit maine :) Tin sa mentionez ca era un model destul de greu de gasit
Emilia Alexandra Darlosan
Emilia Alexandra Darlosan2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate si personal amabil deschis catre client.
Achizitie anvelope pret corect.
Si da, au prioritate cei care cumpara anvelope de aici! Asta m- a ajutat sa aleg acest service.
Nu va imaginati ca prioritate inseamna sa intri in secunda doi, dar ca timp de asteptare este unul mai mult decat decent avand in vedere nebunia din oras.
Spor la munca, RFW!
OVIDIU PERIEANU
OVIDIU PERIEANU2 ani în urmă
Ofertă mare de anvelope noi și second-hand (aveau și Michelin Alpin 6 noi pe stoc spre surpriza mea), meseriași rapizi și prețuri normale.
Locații recomandate