/Sibiu/Service auto

Auto Popovici

Strada Mașiniștilor Nr 92, Sibiu 550242, România

Auto Popovici
Service auto
4.1
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R52F+HF Sibiu, România
+40 744 611 996
serviceuri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nelu Sărac
Nelu Sărac2 ani în urmă
Că e o afacere la adoua generație, asta spune multe !!!
Tudor Tichindelean
Tudor Tichindelean2 ani în urmă
Bataie de joc am reparat un alternator la ei si dupa 4 luni avand garantie la ei mau programat peste o saptamana , am mers la alt service si au zis ca au facut o lucrare neprofesionala doar sa mearga o perioada scurta. Nu recomand!
JOHN si AS
JOHN si AS2 ani în urmă
Oameni foarte buni care au rezolvat problema la mașină foarte rapid
Am stat jumătate de oră să caut un service sa mă ajute cu o diagnoza și abia la ei am putut găsi pe cineva care a fost dispus să ajute
Emanuel Dombi
Emanuel Dombi2 ani în urmă
Am sunat la el, m-a programat în 3 zile..am zis super..Aveam o problema cu centura, suna destul de mult chiar și atunci când era pusa..Am lasat masina, după o ora ma suna ca pot sa vin după ea ca e gata..Lucrarea lui a fost ca mi-a anulat funcția de sunat a centurii din tester...asta a fost soluția lui..practic problema nerezolvata..preț: 150 RON....total neprofesionist, probabil m-a văzut cu numere de AR și a crezut ca sunt în trecere...
Andrei Nutu
Andrei Nutu2 ani în urmă
Am avut o problemă cu ștergătoarele la un VW Polo, nu doar că mi-au rezolvat problema foarte rapid dar mi-au rezolvat și o altă problemă pe care au observat-o, conducta care transportă lichidul de parbriz era crăpată. Profesioniști, atenți la detalii. Recomand.
Nicu L
Nicu L2 ani în urmă
Foarte profi oameni 😉
Rapid și bine 🙂
Andrei Milea
Andrei Milea2 ani în urmă
De evitat total. Am avut problema la un bec si mi-au cerut 500lei . Nu mi-au dat factura/bon; Au spus ca am garantie, dar nu mi-au dat nimic in scris . Becul s-a defectat dupa 2 zile, apoi dupa 4 zile, iar mai apoi dupa 6 luni de la "reparatie".
A 4(patra) oara cand am revenit la service pentru aceeasi problema(având TEORETIC garantie), mi-au spus ca defectiunea are alte cauze(pe care nu le-au identificat pana atunci). M-au taxat cu 150 manopera(repet, GARANTIA era doar TEORETICA) si 450 de lei pentru o alta piesa(pe care nici n-am mai luat-o, preferand sa merg la alt service.
Mai bine mergeti in alta parte daca vreti sa evitati atatea batai de cap pe banii vostri.
Adioa Adinescu
Adioa Adinescu2 ani în urmă
Pro: Rapiditate. Flexibilitate. Serviciu in plus.
Contra: Rezolvat problema cu blocare-deblocare portiera la șofer Passat 2002 fara înlocuire piesa sau ceva. Preț foarte mare. Fără garanție. Problema reapare ocazional.
Locații recomandate