/Satu mare/Service auto

Spalatorie Auto

Satu Mare, România

Spalatorie Auto
Service auto
4.3
334 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVHW+XM Satu Mare, România
+40 361 403 355
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cosmin Brata
Cosmin Brata2 ani în urmă
Pretul e mare 10 lei 3 fise fata de 10 lei 4 fise si timpul de spalare mic comparativ cu alte spalatorii automate
Vale Roibu
Vale Roibu2 ani în urmă
Nu am avut timp nici sa scumpesc mașina...... în altă parte cu 5 lei ai 5 minunte.....
Marian Luche
Marian Luche2 ani în urmă
Nu doar pt mașini...
O spălătorie foarte k-lumea 👍👍👍
Benjamin Pilinszki
Benjamin Pilinszki2 ani în urmă
Dacă se termina fisa de limpeziresi dacă mai bag o fisa după aia degeaba apăs butonul limpezire pentru ca 6 secunde iese apa cu spuma și după aia 40 de secunde merge degeaba
Vasile Govor
Vasile Govor2 ani în urmă
O găselniță interesantă. Este o afacere care te pune la treabă,, fă-ți mașina frumoasă și curată așa cum vrei" îmi place.
Carol Kati
Carol Kati3 ani în urmă
Niște mincinoși.
La programul cu apă dedurizată vine apă normală.
Intenționat nu am șters apa ca să vă dacă rămân pete albe după spălare și uscare. Au rămas.
Ionut Ulici
Ionut Ulici2 ani în urmă
Super locația super serviciu foarte multumit
Andrei Avr
Andrei Avr2 ani în urmă
Idee super buna, implementata prost: dupa cum urmeaza: Am ajuns tarziu in noapte, am intrat in primul garaj liber (foarte ok marcajul care arata daca e ocupat sau nu spre deosebire de ce urmeaza). Ma dau jos si incerc sa ma prind cum se foloseste. Ma intampina pe pereti explicatii despre programe - 5 la numar, utile foarte utile aceste info, dar atat, ies din locul de spalare, sa ma mai uti sa inteleg cum procedez (puteau fi aceste indicatii fix la usa soferului pe ambele parti - scris pe pasi cum trebuie sa procedezi) Gasesc chiar la intrare in locul de spalare ceea ce pare a fi un atomat, am zis perfect, bag cardul si selectez programul, dar nu . Scrie ceva de jetoane, bun bun dar de unde iei jetoane, stai sa vezi ca astia au un om care vinde jetoane , hai sa-l caut, ma uit in jur nimic, nici o ghereta. Gasesc in schimb la mijlocul locurilor de spalare un "Bancomat de jetoane" ( cum am zis mai sus, daca scria pe fiecare loc in parte, la pasul x, jetoanele se achizitioneaza de pe mijloc, sau o sageata la intrare care sa te directioneze spre acest bancomat de jetoane - economiseam timp) . Fericit ca m-am prins de unde iau jetoane, incerc sa ma prind cate jetoane imi trebuie si ce program trebuie sa selectez, toate programale se numesc ceva cu detergent, sapun, ceara, la niciunul nu scrie daca contine si apa, si nu este niciun program separat doar cu apa (sau nu l-am vazut eu) - nu reiese din acele indicatii, am incercat sa ma prind daca trebuie sa cumpar jetoane pentru a da intai cu apa si abia apoi sa cumpar jetaone pt programele cu sapun/ detergent/ ceara etc... Nedumirit cum functioneaza pana la urma programele ma hotarasc sa cumpar 4 jetoane si vad eu dupa ce apas pe butoane. Scot fericit cardul sa platesc, dar surpriza ,nu se poate plati cu card (secolul 21). ma caut in buzunar , am doar o bancnota de 100, iar pe aparat scrie clar ca nu da rest... super zic. Ma duc la masina caut prin torpedou, reusesc sa strang 10 lei de cate 1 leu vin cu ei la "bancomatul de jetoane" bag prima banconta, mi-o scuipa inapoi, o intorc la fel, bag alta, la fel, alta la fel.... si ma gandesc ba poate nu vrea asta micu de 1 leu, dar ce frumos era daca scria fix la gura lui de admisie bancnote, aparatul accepta bancnote de 5-10-50... sau macar o poza ca ne prindem. Concluzionand - ar fi frumos daca n-ar fi complicat si prost implementat.
Locații recomandate