/Satu mare/Service auto

Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz

Strada Aurel Vlaicu 84, Satu Mare 440122, România

Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz
Service auto
4.6
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RR8W+M7 Satu Mare, România
+40 361 410 947
truckzone75bnk.mercedes-benz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vajda Zsolt
Vajda Zsolt2 ani în urmă
Super
Ionela Pop
Ionela Pop2 ani în urmă
Cea mai proasta “reprezentanta”.
Dețin un Mercedes GLC la care a apărut in bord ca se termina adblue-ul, dupa câteva zile a apărut si Check Engine, am băgat adblue cumpărat din PECO, deci nu era adblue original (auzisem mai de mult de la un reprezentant Mercedes ca este indiferent de unde cumperi adblue-ul), eroarea a rămas acolo asa ca in DIMINEAȚA URMATORE am mers la asa zisa “reprezentanta”, cei de acolo mi-au zis ca nu este ok sa pun orice fel de adblue, la care le-am zis ca “daca trebuie schimbat si băgat original, să-l schimbe, decât sa am probleme”. Ei de fapt au sters eroarea si cică “au mai completat cu adblue original” (am facut pana la ei vreo 40 km asa ca nu prea au avut ce sa completeze daca rezervorul era plin, bineînțeles asa au adăugat la factura si adblue-ul).
Dupa nici doua săptămâni imi apare check engine si ca si prima data “refill adblue”.
Am sunat din nou la ei, am dus masina, au pus-o pe calculator, si dupa o ora si ceva de așteptare au zis ca “am constat ca este de vina senzorul de nivel adblue” , l-au comandat si a trebuit sa duc masina sa o las acolo pana ziua următoare.
Am lăsat masina, si spre seara mi-au scris citez: “Maine pe la 10 e gata. mai trebuie stearsa eroarea.” .
Cand am lăsat-o pentru problema la adblue le-am zis dânșilor ca aud ca bate ceva pe fata dreapta asa ca mi-au mai zis :”Ai nevoie de un brat inferior stanga. Altceva nu am gasit la suspensie 1464 lei, pe marti ar fi aici, OE Mercedes” , la care le-am zis ca ma mai gandesc si eventual o sa o duc înapoi.
Ziua următoare am ajuns la ei la 10,45 si masina inca era ridicată, am zis ca astept acolo, dupa o ora si jumătate, timp in care absolut NIMENI nu a lucrat la masina mea (bineînțeles ma uitam pe camere si nu am vazut nicio mișcare), am întrebat daca mai lucrează ceva la masina sau stau degeaba, si mi-au zis ca “acum sunt in pauza de prânz pana la 13”.
Doar dupa ce m-am enervat puțin a venit dansul si a zis ca au constat ca masina are consum prea mare de adblue si ca aveam un injector înfundat si cică l-au desfundat (fiind înfundat ar trebui sa consume mai puțin, logic), daca as putea sa le duc din nou masina sa vada mai bine care este problema, si abureli din astea (fiind eu fata credeau ca își bat joc si mănâncă cat mai mulți bani de pe mine).
Au mai zis ca imi pun piesa veche in portbagaj pentru ca am cerut sa văd daca chiar au schimbat-o si bineînțeles nu au pus-o.
Despre Brat ce sa mai zic.. iubitul meu (precizez ca nu este mecanic) a constat ca brațul nu are nimic si ca de fapt era de vina “bieleta bara stabilizatoare”, prețul unei bietele fiind de 150 de lei, le-a schimbat pe ambele si masina nu mai are nicio problema. Aici putem vedea cat de serioși sunt cand ei au încercat sa imi vândă o piesa de 1500 de lei in loc de una de 150. Totuși n-am zis nimic, m-am gandit ca daca problema este rezolvată pentru ca au schimbat acel senzor nu mai are rost sa imi bat capul. Dupa inca o săptămâna EXACT LA FEL. S-a aprins check engine-ul si “refill adblue”.
Dupa câțiva km s-a oprit mesajul in bord de “refill adblue” si a rămas doar check engine.
Și-au batut joc. Am cerut explicații, sa imi trimită poza cu piesa schimbată, si am întrebat de ce am problema asta si ei inca nu stiu de ce. Mi-au zis ca am compromis sistemul cu adblue de proasta calitate, la care eu le-am cerut sa il schimbe daca poate cauza probleme, asta fix in prima zi cand am dus-o. Mi-ar fi schimbat o piesa de 1500 plus manopera degeaba.
CEA MAI PROASTA REPREZENTA. DACA VĂD O FATA SINGURA ÎȘI BAT EFECTIV JOC.
Nu as recomanda nimănui.
Ady pop
Ady pop2 ani în urmă
Profesionalism este cuvantul care se potriveste acestei locație.
Au si service autorizat VW,Audi,Seat,Skoda. Băieți super de treabă si înțelegatori.
Ciprian marginean
Ciprian marginean2 ani în urmă
Am.mers cu masina un passat B6 cu o defectiune la faruri pe care cei de la vw Cluj,m-au tinut de la ora 8 pana la.ora 18 si nu au rezolvato.Aici la service in Satul Mare daca aveti probleme pe partea electrica va recomand sa sunati si sa luati legatura cu Sorin pentru programare si electricianul Otto care este un artist si un profesionist.Iar preturile sunt ok.
Gabriel c
Gabriel c2 ani în urmă
Foarte amabili. Am sunat si mi au acordat tot suportul
Betea Viorel
Betea Viorel2 ani în urmă
Foarte buna.Personalul calificat.
Ionut Banc
Ionut Banc2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Daniel pop
Daniel pop2 ani în urmă
Excelent!
Locații recomandate