/Satu mare/Service auto

Esedra

Bulevardul Lucian Blaga 77, Satu Mare 447230, România

Esedra
Service auto
4.1
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVCM+W8 Satu Mare, România
+40 751 085 565
esedra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Neculai Turluianu
Neculai Turluianu2 ani în urmă
Am comandat un cauciuc Dunlop în 2022 și mi-a venit cu dot 2018.RUSINE!
Alin Borota
Alin Borota2 ani în urmă
Oferă diverse serviciu de mecanica auto, tinichigerie, geometrie auto, vulcanizare. Personal serviabil și profesionist.
Norbert Kaszonyi
Norbert Kaszonyi4 ani în urmă
Nu va recomand sa faceti reglaje de direcție (unghiul de fuga) la ei. Am dus un passat B5.5 la reglat directia, si volanul mi-a ramas fixat intr-o parte. Cumnatul a fost cu un renault scenic de 2 ori deoarece nu au fost in stare sa regleze direcția asa cum trebuie , dupa ce a schimbat bratele in fata. Sotia a fost cu un mercedes A class 2008 la ei , si este nevoită sa se intoarca a 3-a oară cu masina pentru ca si acuma trage masina la dreapta chiar dupa ce toate rotile au fost echilibrate, si pe langa se comporta si aiurea daca te intorci la ei si le spui ca problema nu e rezolvata. SI ca sa fie treaba mai interesantă, pe deasupra se cere 100 lei pentru operațiune de reglaj directie la ei, pe cand alte service-uri o fac cu 70 de lei. Deci conluzia o trageti voi. Eu sigur nu mai merg la ei niciodata! Se prezinta ca fiind cel mai bun service in SM astfel justificand preturile mai mari pe care le practica, dar defapt sunt foarte departe de a fii buni. NU stiu la alte servicii cum stau, dar la reglaj de directii sunt total lipsiți de profesionalism!
S.C ALL YN THE BEST DELIVERY S.R.L
S.C ALL YN THE BEST DELIVERY S.R.L6 ani în urmă
Una dintre cele mai mari firme care te fura pe fata. Nu o recomand nimanui. O spun si de ce. Orice sofer stie in cat timp se face o clima? Cu siguranta ca da. Max 2 ore. Ei au leafa pe ora 60 de lei+TVA .eu a trebui sa platesc pentru acest serviciu 530 de lei. La fel o prietena de a mea pentru un cablu de frana 870 de lei. De unde pana unde aceste tarife? Sunt niste hoti care au interes de a tine cat mai mult Masina in service ca doara sta acolo si face bani. Cu cat sta mai mult cu ata e mai mult de platit. Te cheama la ora 8 am si la ora 4 pm au zunat ca e gata. Ma intreb ce a trebuit atat sa Faca la o schimbare de clima? Si intre timp ei lucreaza la alta Masina care si de pe aia face bani si alta ca sta acolo si produce bani pentru hotii de acolo. Culmea este ca de cate ori trec pe langa ei se vede de afara ca toata ziua stau la tigara si intre timp clientul io face banii din Statu lor. Nu recomand deloc astfel de service.
Roman Yuskiv
Roman Yuskiv2 ani în urmă
Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați ajutat soția. Din cauza războiului cu Rusia, ea este acum în locul tău cu copiii. Băieții au schimbat gratuit roțile deteriorate. Multumesc frumos prieteni romani.
Monica Domuta
Monica Domuta2 ani în urmă
A fost o experiență plăcută, recomand. Calitatea contează
Valentin Hepcal
Valentin Hepcal2 ani în urmă
Un service excepțional unde găsești tot ce ai nevoie, preturile la piese sunt foarte bune,mecanicii dau dovada de multă pricepere iar șefii de service sunt tot timpul foarte prompți și amabili,,în special Domnul Berintan un adevărat profesionist si mereu de mare ajutor!!
Pop viorel
Pop viorel2 ani în urmă
Pe partea de vulcanizare, nu am avut probleme ori de cate ori am schimbat cauciucurile si asta de cel putin 5 ani. Recomand.
Locații recomandate