/Prahova/Service auto

AutoMogul

Strada Găgeni nr. 92A, Ploiești 100137, România

AutoMogul
Service auto
4.7
32 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
X256+QQ Ploiești, România
+40 725 318 318
automogul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Matei1 an în urmă
Matei Marin
Ploiesti
Am fost cu vw golf la 3 service auto in ploiesti.Am cheltuit 4000 lei degeaba.Plateam si masina nu mai pornea cand se incalzea motorul.Nu stiam unde s o mai duc.Am ajuns la Mogul auto service.Dl Sebastian s a dus direct pe bobina de la electromotor ,a schimbat o si masina merge perfect acum.Nu mai speram sa o mai rezolv.Dne ajuta ca am ajuns la Mogul Service.Multumesc mult dlui Sebastian ,profesionist 100 %.
ImTiberiu
ImTiberiu2 ani în urmă
Las si eu o recenzie buna pentru baietii astia. Am avut la reparat o masina (Skoda Octavia 2) la ei si reparatia a decurs bine si fara probleme.

Relatia cu ei a decurs bine, personalul este amabil.
Ionut Nicoi
Ionut Nicoi2 ani în urmă
Am prezentat masina la locatie pentru schimbarea distributiei si a altor piese pe langa aceasta iar recenziile primite pe parcursul timpul descriu exact modul in care am fost intampinat. Mi-a fost explicat ceea ce se schimba , de ce se schimba iar raportul calitate pret este excelent. Modul de lucru este unul profesionist iar timpul de predare al masinii mi-a depasit asteptarile.
Cosmin Ionut
Cosmin Ionut2 ani în urmă
Seriozitate si profesiomalism!! Am rămas plăcut impresionat de modul în care s-a rezolvat problema. Comunicare excelenta cu personalul serviceului, au identificat si rezolvat imediat problema, sunt multe de zis doar de bine va asigur. Preturi mai mult decât rezonabile. Recomand cu încredere!
Alex Sava
Alex Sava2 ani în urmă
Profesionalismul si serviabilitatea atinge cote maxime ! Domnii sunt niste profesionisti desavarsiti ! Respect ! Recomand cu maxima incredere !
Dumitru Paul
Dumitru Paul2 ani în urmă
Am facut distributa la golful meu 7 2.0 tdi aici poti venii cu piesele tale fara ca cineva sa se uite urat la tine si chiar daca ai facut o greseala cu piesle cumparate de tine(asa cum am facut eu) sunt bucurosi sa te ajute si nu iti umfla factura doar pentru ca nu ai vrut sa iei piesele de la ei. Sunt foarte OK un service care poate pornii un trend de serviceuri corecte. Si sunt sigur ca daca cineva ar greșii ceva la masina ta sigur ei o recunosc si o rezolva. Va recomand acest service.
Andreia D
Andreia D2 ani în urmă
Mi-au schimabat distributia. Din cauza ca nu au montat-o corect am mai bagat o gramada de bani in masina sa o repar si inca nu stiu daca voi rezolva problema. La alta masina am decoperit ca mi-au legat un burduf cu niste sarme. Cand un alt mecanic a sesizat asta nu l-am crezut pana nu am vazut cu ochii mei. Am ajuns la ei la recomandarile unor prieteni care regreta acum ca i-au crezut profesionisti.
Alexandru Milea
Alexandru Milea2 ani în urmă
Schimbat tachet pompa înalte, Ford 1.6 ecoboost.
Totul a decurs foarte bine !
Valentin Vasilescu
Valentin Vasilescu2 ani în urmă
Buna ziua,
Încep prin a mulțumi tuturor. Amabili, prompți si nu în ultimul rand o echipă de profesioniști! Am avut o primă vizită foarte plăcută la acest service și mă declar satisfăcut de modul în care a decurs.
Recomand cu căldură!
Locații recomandate