/Prahova/Service auto

Enache Best Service

Strada Petrolistului 2, Câmpina 105600, România

Enache Best Service
Service auto
4.3
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4P9V+H8 Câmpina, România
+40 344 566 970
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Daniela Constantin
Cristina Daniela Constantin2 ani în urmă
Profesioniști! Nu exista masina fără sa i se dea un diagnostic, o soluție și o intervenție reala chiar și acolo unde alte service-uri chiar de reprezentanta nu prea știu ce sa facă.
Jos pălăria domnilor!
Va recomand!
Cipi Cyps
Cipi Cyps2 ani în urmă
Pierdere de timp și bani din punctul meu de vedere.
Catalin Radu (scamă)
Catalin Radu (scamă)2 ani în urmă
Profesioniști..timp de așteptare bun,executie de calitate ,servicii la nivel ridicat,pretul atractiv al serviciilor...
Augustin CASH CASH Florin T.
Augustin CASH CASH Florin T.2 ani în urmă
Imposibilitatea de a participa la constatatarea masinii, de a vedea cu adevarat ce are. Se pierde foarte mult timp si se depaseste timpul de asteptare spus in telefon. Relationarea cu clientul lasa de dorit.
Madalin Pinta
Madalin Pinta4 ani în urmă
Distribuția schimbată anul trecut. Încă se află în garantie. Raman cu ea in drum, o duc la secvice si incepe poezia: un sir de piese ce trebuiau schimbate, nimeni nu a vrut sa verifice acea distributie care avea o uzura impresionanta.Abea a 4 zi au au acceptat să verifice distributia cea ce a durat 10 minute vazunduse clar rola intinzatoare era sparta. Dupa asumarea greseli masina ramane in curtea service-ului pana in prezent si eu bineinteles fara masina chiar dacă ei dețin auto de shimb pt perioada reparatiei. Nu pot spune daca e vorba de vreun surub nestrans asa cum au patit altii. Din ce cunoștințe posed nu as crede ca cea mai mare forță este asupra rolei. Masina este in continuare la service, maine sper sa o repare. În caz contrar stiu ce voi avea de facut. P.S. in cazul in care nu stiti cum sa scapati de o masina apelați cu "incredere", In caz contrar FUGITI. A trebuit să dau i stea sa pot posta.
Iancu Sorin
Iancu Sorin4 ani în urmă
Serviciu OK . Dau doar 3 stele pentru timpii de asteptare . 3-4 zile peste timpul comunicat initial . in total 10 zile pentru schimb rezervor gpl , oale ( saibe )arcuri fata . MB w 210.

Revin astazi 15.10.2019 cu review pentru lucrarea efectuata . Saiba ( oala ) de arc stanga fata . incepe sa cedeze . Nu au trecut nici macar cele 3 luni, timpul de garantie . Abia astept sa merg astazi sa vad cat ma lungeste si tare sunt curios daca mai imi opreste masina in service in PERIOADA de GARANTIE ofera masina de curtoazie .
Mugur B.
Mugur B.2 ani în urmă
Le-am lăsat mașina pentru a verifica faptul că intră greu în viteză. Au spus că au testat-o în mers și pe elevator și că nu are probleme. După ce am luat mașina, am observat că nu se rezolvase problema, intra la fel de greu în viteză, iar a doua zi, după nici 100 de km de la verificare, era să ia foc mașina. Discul de ambreiaj, rulmentul și placa de presiune, plus furca de la cutia de viteze topită.
Sfat: ocoliți acest service și străzile care vă pot duce acolo din greșeală.
Stefan Balasa
Stefan Balasa2 ani în urmă
Am fost cu o revizie la electromotor pentru un autoturism și reglaj faruri. Revizia la electromotor, a fost făcută rapid, fără să fie nevoie să se înlocuiască componente (mașină cu o vechime de 18 ani). Farurile au fost reglate prost, partenerii lor pentru ITP (NYT CIM SERV SRL STATIE ITP) au reglat și ei farurile. Service-ul face parte din rețeaua Bosch Service, este bine amenajat, cu personal amabil.
Locații recomandate