/Prahova/Service auto

Epiesa.ro Ploiesti

Piața Victoriei 5, Ploiești 100030, România

Epiesa.ro Ploiesti
Service auto
4.4
540 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2QG+RJ Ploiești, România
+40 31 130 0477
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Stefan
Bogdan Stefan2 ani în urmă
Sunt foarte buni, au piese pentru toate mașinile! Amabili, prompti si rapizi. Am cumparat de trei ori de la ei piese.
Recomand!
Dan Gomoiu
Dan Gomoiu2 ani în urmă
De 30 minute am încercat să iau legătura cu ei și nu pot. Rușine E Piesa. Ploiești Într-un final am fost apelat de ei sper să pot găsii piesa.
Stefan Cotac
Stefan Cotac2 ani în urmă
Am dat comandă la un cap de bară stanga. Am primit de dreapta.L-am returnat. Mi-au adus de stânga, dar cu filetul defect.Între timp au trecut cele 15 zile de retur gratuit, asa că am dat comandă de un nou cap de bară stanga. Am primit de dreapta. L-am returnat. Acum astept să vedem ce îmi aduce?
Oana P
Oana P2 ani în urmă
Piese bune, relatia ok cu callcenterul din capitala, dar cei din Ploiesti lasa de dorit. Le spui la telefon ca vii din Bucuresti si ajungi inainte de 7, la 18:18 esti in fata magazinului sa ridici comanda si ei au afis cu "inventar". Super tratament!

Later edit: Au sunat si si-au cerut scuze. Data viitoare cand o sa avem probleme la comenzi, tot aici revenim. Aici pe Google reviews.
Carmen Carmen
Carmen Carmen2 ani în urmă
Personal neprofesionist.
Am solicitat aparatoare (scut)baia de ulei si mi-au adus aparatoare motor,desi am avut schimburi de email-uri prin care am explicat ca nu imi trebuie ceea ce mi-au trecut in factura proforma,mi-au raspuns ca este fix ce-mi trebuie.
Sigur ca am inapoiat piesa si mi-au returnat banii experienta pe care am avut-o mi-a lasat un gust amar.In concluzie angajatii nu cunosc piesele,nu stiu unde vin piesele respective la o masina.
Cred ca ar fi bine sa aibe angajati care cunosc bine componentele unei masini.
Emma Zgavirdici
Emma Zgavirdici2 ani în urmă
Review de 1 ⭐ transformat în 5 ⭐

Later edit:
In urma discuției cu persoana responsabilă de customer support, mi s-au adresat scuze. Apreciez promptitudinea in analizarea situație și dorința de a primi feedback constructiv.

Review inițial:
Programul afișat este până la 19 L-V, însă la 18:40 era închis și nu am mai fost primită înăuntru. In condițiile in care de obicei consultantul care te sună sa te anunțe că poți ajunge sa ridici comanda ne menționase că putem ajunge până la ora 18:50. O domnișoară a ieșit și s-a răstit la mine să ridic comanda mâine. Va fi ultima comandă plasată.
Adrian Bucurescu
Adrian Bucurescu2 ani în urmă
Inițial,relaționare buna cu persoana care a preluat comanda telefonic,după care nu am fost sunat sa știu dacă au ajuns piesele in magazinul din Ploiesti.Am sunat eu a treia zi sa verific.In magazin personalul de acolo plictisit,de parcă mă dusesem acolo să-mi de-a ei bani,nu eu lor.
Sebastian Andrei
Sebastian Andrei2 ani în urmă
Foarte bun timpul de livrare!! comanzi dimineata si piesele vin dupa amiaza , colaborare foarte buna cu personalul. Dau 5 stele pentru comanda
Locații recomandate