/Prahova/Service auto

Autofix Torcători

Strada Torcători 23-15, Ploiești, România

Autofix Torcători
Service auto
4.4
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2P3+MV Ploiești, România
+40 742 911 990
autofix-torcatori.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vehicles and motors
Vehicles and motors2 ani în urmă
Persoane foarte disponibile, atât dl Robert patronul cât și angajații săi.
Prompți în identificarea problemei cât si în rezolvarea ei.
Am ajuns la dânșii cu Pompa de apă stricată și în câteva ore am ieșit cu Distribuția si pompa schimbată . Mulțumesc mecanicului Gabriel.
Blutige Nacht
Blutige Nacht2 ani în urmă
Nu recomand, preturi cam mari pentru ce se ofera.
Timp indelungat, au comandat gresit o piesa si nu au sunat ca sa comande intre timp piesa corecta desi am lasat avans si piesa corecta era pe jumatate mai ieftina. Cand am venit la ora programata de ei, a trebuit sa astept piesa inca o ora jumatate. Problema nerezolvata, am plecat cum am venit si am fost trimis in alta parte ca ei nu au electrician. Am dat banii degeaba la electrician, nu a fost problema pe electric. Nu mai zic ca atunci cand am platit se comportau de parca n am platit avans si nici piesa cumparata nu mi-o dadeau daca nu le-o ceream. De buna ziua nu mai zic....
Robert Sofelea
Robert Sofelea2 ani în urmă
Pe scurt.... Bag mașina desfac capota... Mda... Posibil sa fie de la bobina dacă nu e motorul.. Luați o bobina și dacă tot nu merge ok trebuie motorul făcut.... Asta a fost toată constatarea făcută..... Pe bune? Pai asta o puteam fa e și eu sa le iau prin eliminare de aceea se numește constatare sa îți spună cât de cât e problema este, nu neapărat la fix dar măcar asa în ce zona sa bați....
Stefan Gheorghiu
Stefan Gheorghiu2 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism și respect fata de client.
Nicolae ghita
Nicolae ghita2 ani în urmă
Foarte serviabili și ok la preț!
Silviu Nitu
Silviu Nitu3 ani în urmă
Nu pot sa recomand. Am avut o problema pe partea mecanica urmată de un reglaj geometrie. Din păcate a trebuit să merg la un alt service, să plătesc încă o dată pentru reglajul corect al direcției. Ceea ce m-a deranjat cel mai tare a fost faptul că au încercat să mă convingă că nu am dreptate, asta cu foaia care spunea altceva, in mână.
Catalina Vladescu
Catalina Vladescu2 ani în urmă
Service cu un mecanic bun si politicos. Patron care caută se servească clientela. Se poate aștepta sau se poate lăsa masina. Dacă așteptați vreun ceas sau două, primiți o cafea sau un ceai din partea casei. Se poate plati cu card si cu cash. Să aveți cash totuși la dvs când mergeți acolo. Piesele se aduc pe comandă in funcție de buzunar. Succes !
Vasile Adrian
Vasile Adrian2 ani în urmă
Super multumit cel mai ok service din Ploiesti, Mai rar patron ca Robert, si angajatii sunt foarte de treaba si priceputi.
Locații recomandate