/Prahova/Service auto

Doctor INGY Mecanica auto

Bulevardul Libertății 98, Bușteni 105500, România

Doctor INGY Mecanica auto
Service auto
4.5
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG6M+6V Bușteni, România
+40 721 371 011
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Zoske
Elena Zoske2 ani în urmă
Multumim echipei de super specialisti pentru ajutor...🍀
Jean Ciocan
Jean Ciocan4 ani în urmă
Nu recomand. În urma testului am aflat că trebuie schimbat un senzor "care nu recunoaște altitudinea" S-a făcut schimbarea, am plătit unei Tanti care a încercat să umfle prețul manoperei fără să știe că eu vorbisem cu un domn mecanic, si in fine, mașina a funcționat fix de la Bușteni la București.
Dragos Savu
Dragos Savu4 ani în urmă
Cel mai bine dotat service din zona Sinaia Bușteni Azuga Predeal. Parerea mea de fost client.
Razvan Barbu
Razvan Barbu5 ani în urmă
Buna ziua
Am avut cea mai proasta experiența la acest service auto.nu recomand sub nici o forma! Bani aruncați pe fereastră.am stat cu bebeluș de 3 luni o ora ca sa ne schimbe un furtun de apa. Stăteau și fumau și beau cafele pentru că era pauza de masa!!!! Cum este posibil așa ceva? Înțeleg că oamenii trebuie sa se mai și hrănească dar atâta nepăsare și indiferența rar mi e dat să văd!
Foarte urat " domnilor"!!!
Vila Marcos
Vila Marcos2 ani în urmă
Profesionalism si seriozitate! Recomand cu toata increderea! Domnul este profesionist!
Ruxandra Iliuta-Aron
Ruxandra Iliuta-Aron2 ani în urmă
In drum spre Miercurea Ciuc, masina ( un BMW X3)a inceput sa scoata fum pe la motor si nu a mai vrut sa porneasca. Ne am oprit in Busteni, chiar si fata service-ului. Am sunat la numarul afisat, fara prea mari sperante..era 29 dec, lumea se pregatea de petrecere. Am vorbim cu Bogdan, care pana sa vada masina, doar din descrierea nostra, ne a spus care-i buba. Desi serviceul era plin de masini si - a facut timp sa se uite si la masinuta noastra, chiar sa gaseasca o solutie salvatoare de compromis, ca sa putem ajunge acasa.
Recomand cu caldura serviceul si pe Bogdan , care este un mecanic extraordinar, plin de rabdare, iti explica ce probleme sunt, cum se pot rezolva, pasii de urmat.
Asa ca ne- am hotarat , cand vom repara masina, sa mergem pana la Busteni, la Bogdan!
Multumim!!!
Gabriel Donose
Gabriel Donose2 ani în urmă
Profesionalism - multumesc mult personalului!!
Atat domnisoarele de la receptie, cat si personalul tehnic de specialitate au fost receptivi si prompti in rezolvarea problemelor pe care le-am avut (fiind in concediu, in trecere prin Busteni - in noiembrie 2020). Felicitari, succes pe viitor. Mi-as dori sa fie toate service-urile auto asa cum este Doctor INGY din Busteni. (tester constatare - schimbare filtru motorina - 06.11.2020)
Mariana Gologan
Mariana Gologan2 ani în urmă
Oameni deosebiți, cu o experiență vasta, foarte serioși și adevărați profesioniști! Toată stima și respectul pentru toți cei de la Doctor Ingy!
Locații recomandate