/Prahova/Service auto

NecServ

Strada Depoului 13, Ploiești 100335, România

NecServ
Service auto
3.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2FF+M8 Ploiești, România
+40 729 707 262
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreas Lepadatu
Andreas Lepadatu4 ani în urmă
Fereasca Dumnezeu! Am fost la indicatiile unor "prieteni " sa-mi schimb distributia! Kit de distributie cu pompa de apa inclusa..CONTINENTAL. A inceput sa aiba un zgomot nefiresc dupa 1 luna... am fost la 2 service-uri si mi-au spus ca cureaua este prea intinsa...deci trebuie sa chimb tot chitul din nou! Concluzie: ocoliti acest" service" ca sa nu pierdeti! Pentru 100 lei in minus cred ca nu se merita!!!
Andrei Serban
Andrei Serban4 ani în urmă
Un tzepar obosit, presupune ce piese trebuie schimbate si dupa ce te texeaza pe service si masina e tot la fel, te injura la telefon, eu personal luni inregistrez plangeri la toate agentiile impotriva lui si cu inregistrarile il voi da si in judecata ptr inselatorie. Duceti-va la el si la fel o sa patiti.
Catalin moise
Catalin moise5 ani în urmă
Recent am fost sa schimb amortizoarele la ei. Baietii ( mecanicii) foarte de treaba si rapizi, dar patronul face pretul in functie de masina, de persoana, habar nu am. cert e ca pe site gasiti unele preturi, la fata locului cu totul altceva. nu mai vorbim de bon fiscal :))
Nicoaraalexandru
Nicoaraalexandru5 ani în urmă
Atelier auto pentru instalatii GPL
Denis Balota
Denis Balota6 ani în urmă
Nu recomand la nimeni am fost sa schimb termostatul la schimbat a început să curgă după ceva km m-am întors a zis gata e făcut acum iar picura m-am dus iar la ei si îmi zice că e de la mașină în condiția care mașina nu avea nimic înainte . Caatare am decis sa plec fără ceartă sa ma duc la alt service si sa ma duc sa fac niște reclamati . Ca pe mine nu ma doare de 3 lei cat ma costat manopera cu antigelul da pe patron al va durea sa ia niște amenzi
Samy unik
Samy unik6 ani în urmă
Am facut geometria la roti- amabilitate si promtitudine. Si bon fiscal,cea-ce rar intanlesti!!
Tzorrro
Tzorrro7 ani în urmă
am schimbat la ei discuri si placute spate astra h si-am rezolvat si-o pana la ei cu ocazia asta. foarte multumit, baietii au lucrat ingrijit, preturile foarte ok.
Alina Dragan
Alina Dragan9 ani în urmă
Mi-am schimbat cauciucurile de iarna curand.Preturi bune, se misca rapid baietii.
Poate cel mai bun service auto din Ploiesti !
Locații recomandate