/Prahova/Service auto

Nicogel Serv

Strada Poligonului 1, Ploiești 100070, România

Nicogel Serv
Service auto
4.7
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXWR+XP Ploiești, România
+40 731 365 097
nicogel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Gurau-Tudoran
Alexandru Gurau-Tudoran2 ani în urmă
In urma vizitei la acest service, recomand cu incredere profesionalismul oferit din partea personalului tehnic, cat si administrativ.
Bogdan Preda
Bogdan Preda2 ani în urmă
Duster 2019 1.3tce 150hp

Serus Ploiesti...băgat ulei 10w40 în loc de 5w 30 la revizie...le am zis în aceeași zi și mi au zis ca asta recomanda producătorul și ca asa apare în sistem. Le am spus ca în carte se recomanda 5 30 sau 0 20 în funcție de locația geografica și de clima.....în Siberia bagi 0 20....ignore...a trebuit sa sun la Dacia sa discute cu ei.
Poliserv Ploiesti...vopsit bara spate...sărit vopsea după câteva luni.

Nu mai vorbesc de atitudine...parca ii deranjezi ca te duci la ei.

Nicogel...amabilitate, profesionalism, rapiditate, seriozitate, comunicare transparenta. Dacă aveți Dacia, stați în Ploiesti și depindeti de service-urile acceptate de ei, recomand Nicogel.

În afara de revizia pe care au făcut-o imediat, au rezolvat și problema scârțâitului tamburilor pe spate (posesorii de Dacia sau Renault cu tamburi spate inteleg)

Voi rămâne cu acest Service de acum.
Nicolae Rusu
Nicolae Rusu2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate și totală implicare! Am vrut sa cumpăr o mașină sh, în privința căreia aveam niște dubii. Oamenii de la service mi-au confirmat suspiciunile de la primele verificări și m-au salvat de la a investi o mulțime de bani într-o mașină care a fost făcută din bucăți. Recomand!
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna5 ani în urmă
Nicogel o firma de reparatii, revizii si ITP auto Renault si Dacia, care se ridica la calitatea si seriozitatea firmelor pe care le reprezinta. Respecta planificarea, standardele si clientii. Va invit insa la rabdare sau utilizarea GPS-ului pentru a gasi sediul intr-o zona care nu este sistematizata de catre primaria Ploiestiului. Speram ca vocea noastra, a ploiestenilor sa fie auzita de alesi.
Vasile Topor
Vasile Topor2 ani în urmă
Recomand cu plăcere acest service!Sunt oameni profesioniști,foarte corecti,punctuali,amabili și au prețuri mici
Vasile Anton
Vasile Anton2 ani în urmă
O echipa de profesionisti incepand de la receptie si terminand cu mecanicii.
Iuliana Balan
Iuliana Balan2 ani în urmă
Calitate, promptitudine, profesionalism! Recomand fara rezerve!
Irinel Călător
Irinel Călător2 ani în urmă
Echipa de profesionisti, comunicare nota 10, ( multumiri sincere domnului Dragos) servicii (ce am a avut eu de facut, plus alte mici ajustari ) nota 10, drumul pana acolo e praf in schimb, asa cim au observat si altii...Bine, asta nu depinde de service, ei nu pot comanda repararea unui drum pe care il utilizeaza si inca alte 10 firme...Recomand cu programare in prealabil!

Later edit de la serviciile de mai sus. La scurt timp dupa acest review, am avut nevoie de dansii pentru un caz de avarie auto si dupa cum spuneam la inceput, au fost prompti, profesionisti si foarte intelegatori, in tot ceea ce a insemnat dauna auto pe asigurarea soferului vinovat. Dupa aprobarea repararii, totul a durat 3 zile, iar masina este ca noua, multumiri doamnei Savu si domnului Dan pentru amabilitate si intelegere. Ca posesor auto, recomand Casco in situatiile de dauna auto, soferul vinovat iti inmaneaza asigurarea lui si la revedere! Eu am avut doua daune in acelasi timp, una fiind dauna totala! Pagubitul urmeaza un traseu de calvar, politie, drumuri asigurator, telefoane, nervi, drumuri service, iar telefoane la asigurator, si mesaje la care nu raspunde nineni...Pacat ca nu mai pot adauga poze acum la editare...Lasand toate astea la o parte, macar pe service sa te bazezi ca iti va face un lucru bun, iar masina sa fie ca inainte de avarie.
Locații recomandate