/Olt/Service auto

SC. TONY AUTO.SRL.

Strada Drăgănești 31, Slatina 230119, România

SC. TONY AUTO.SRL.
Service auto
4
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C98V+RF Slatina, România
+40 799 882 287
tonnyauto.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Elena Boros
Ramona Elena Boros2 ani în urmă
Băieți de treaba ajuta cu tot ce pot și țin de ei recomand
Liv One
Liv One4 ani în urmă
Servisul fratilor interlopi Piulita. Inainte sa intrati mai interesativa cati clienti au plecat cu masinile mai defecte decat au venit si cat au mai platit. Nu sunt seriosi.
George
George4 ani în urmă
Fugiti de ei ca isi bat joc de clienti va conpleteaza cu feon pana va sparge conductele si dupa zice ca nu e din vina lor
D M
D M5 ani în urmă
Fugiti cât va tin picioarele. Masina cu distributie,ulei, filtre si pompa de apa schimbate, în noiembrie, stricată in februarie dupa 1000 km, au pus acelaș ulei vechi, sau l-au completat , pompa de apa veche..vai mama lor. Cel mai prost sevice!!!
Galbenu Ionut V
Galbenu Ionut V5 ani în urmă
Foarte slabe serviciile. Am plecat dupa ce au recunoscut ca nu stiu sa faca o diagnoza asa cum cerusem eu si mi-au recomandat sa ma duc la altii mai competenti.
KING OF UNIVERSE
KING OF UNIVERSE6 ani în urmă
Service bun ,manoperă mică, nu trebuie să așteptați prea mult pînă mașina e gata din nou de drum,lingă service există depozit dezmembrări pentru modele de mașini deja expirate s-au care nu se mai fabrică de ani de zile.
Razvan Costoiu
Razvan Costoiu2 ani în urmă
Un vânzător cu preturi corecte și oferta mare de mașini !! Eu am cumpărat de aici și am avut parte de o mașină foarte buna la un preț corect !! Recomand !!!
Paul Ghinea
Paul Ghinea2 ani în urmă
Până în prezent foarte amabili şi serviabili. Ajută la înscriere. Joi 12.11.2020 am plătit maşina, , vineri ridicat numere roşii, marți 17.11.2020 efectuat RAR eliberat CIV. Astăzi 19. 11.2020 a apărut o problemă la ambreiaj, în 15 minute au fost ĺângă mașină (parcată vizavi de VMG), remediat pe loc. Mâine schimbă antena. Vă țin la curent ! Am revenit,,,,,,,.Vineri 20.11. 2020 antena a fost schimbată cu una nouă aşa cum au promis. Sunt foarte mulțumit. Cinste celor care conduc această societate şi mii de mulțumiri ! Voi reveni dacă vor apărea probleme. Numai bine vă doresc!
Locații recomandate