/Neamt/Service auto

AnveloSHOP

Strada Mărăței nr 26, Piatra Neamț 610144, România

AnveloSHOP
Service auto
3.8
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9FH+7J Piatra Neamț, România
+40 721 002 233
anveloshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lucian Stanica
Lucian Stanica2 ani în urmă
Am comandat telefonic 4 anvelope Bridgestone R18.
Am primit a doua zi anvelopele conform cu datele furnizate telefonic atat referitor la DOT (2021), cat si tara de fabricatie, valabil pentru fiecare dintre ele. Ii recomand si personal as mai cumpara de la ei. Multumesc D-nei Raluca pentru ajutor!
Madalin Neacsu
Madalin Neacsu2 ani în urmă
Super mulțumit! Am comandat 4 anvelope nexen la un preț foarte bun,cel mai ieftin,dot 2021,comanda a venit foarte repede,marți seara am dat comanda și joi le-am primit,cei de la FanCourier au fost foarte de treaba! Mulțumesc Anveloshop.
Cristian Matei
Cristian Matei2 ani în urmă
Dau 5 stele, pentru ca nu sunt mai multe.
- Nota 10 pentru faptul ca am gasit un produs premium, relativ nou, care este mai rar prin magazinele din Ro (Goodyear EfficientGrip Performance 2)
- Nota 10 pentru pret
- Nota 10 pentru consultanta telefonica si amabilitatea doamnei cu care am vorbit
- Nota 10 pentru timpul de livrare. Le-am comandat in jur de ora 13-14 si mi-au ajuns a doua zi
- Nota 10 pentru produs, scria pe site DOT 2020 , iar anvelopele care mi-au ajuns sunt fabricate in februarie 2021, adica acum 3 luni.
Curierul DPD a fost ok, anvelopele au fost trimise neambalate, ceea ce este ok pentru mediul inconjurator... nu facem risipa de carton.
Multumesc pentru profesionalism, la iarna tot de la voi cumpar! :D
Rareș Petru Stan
Rareș Petru Stan4 ani în urmă
Mi-am comandat cauciucuri de iarna pe 5 ianuarie, le-am plătit la aceeași data, pe 16 ianuarie mi-au anulat comanda, spunand că nu mai au cauciucurile pe stoc și acum nu îmi returneaza banii!!!! Mi-au spus sa mai astept!
Am verificat si este vorba de anvelopeshop, nu anveloshop.
Azi am dat comanda la anveloshop.
Imi pare rau pentru confuzie! Am mai luat de la dumneavoastra alte 4 anvelope, în urma cu ceva timp si a fost ok, fapt pentru care va dau 5 stele. RECOMAND! ASTEPT NOILE ANVELOPE!
George
George4 ani în urmă
Am comandat niște jante de oțel iar cineva de la ei m-a sunat și mi-a spus ca nu sunt compatibile cu mașina mea (deși eu mă asigurasem în prealabil la producator ca se potrivesc) și ca au doar jante de aliaj pentru mașina mea care evident sunt de 2 ori mai scumpe. Aceeași poveste ca mi le trimit fara garanție și drept de retur. Nu știu dacă pur și simplu au un configurator prost sau bagă placa asta ca sa nu mai dea garanție sau sa cumperi ceva mai scump. În orice caz am acceptat așa dar am fost nevoit să refuz transportul deoarece una dintre jante era indoita la buza foarte vizibil în 3 locuri și cu vopseaua sărită (nu știu daca sunt posibile daune așa de mari la transport, doar e o jantă de oțel nu de porțelan). Am comandat fix același model din nou din alta parte și se potrivesc perfect... Deci în concluzie căscați ochii la produse dacă comandați de pe net.
Iulian Georgescu
Iulian Georgescu6 ani în urmă
Am comandat 2 seturi de anvelope. Un set a venit in 2 zile, celalalt in mai mult de 10 zile. Primul set a fost OK, dar cand am vrut sa-l montez pe al 2-lea am constatat ca anvelopele erau pe 16, iar comanda fusese pe 17. Am trimis un mail, niciun raspuns. Niciun telefon.
Incerc de dimineata sa sun la ei continuu in reprize de cate 30 de minute si niciun operator nu este disponibil. Au trecut ore bune si nu reusim sa comunicam. In timp ce scriu acest mesaj, telefonul e pe speaker, sunand la ei. De aceiasi problema cu operatorul indisponibil m-am lovit si cand am sunat pentru intarzierea celui de-al 2-lea set.
Preturi OK, gama diversificata, management praf.
Nu voi mai cumpara niciodata de la ei. Acum, macar sa-mi primesc anvelopele de care am nevoie.
Trebuie sa bifez macar 1 stea pentru ca altfel nu e activ butonul ”Postati”, Real, 0 (zero) stele.
Eduard Baban
Eduard Baban2 ani în urmă
Super seriosi. Raspuns promt, comanda livrata a doua zi. Felicitari!
Gabriel Postolache
Gabriel Postolache2 ani în urmă
Atentie mare cand comandati sa specificati ce DOT doriti.Cu toate ca sunt cel putin 3 segmente de pret pe acelasi model de anvelopa,in functie de an fabricatie,pretul cel mai mare nu garanteaza DOT-ul cel mai recent.Bineinteles ca returul nu e justificat,prin urmare se taxeaza.A fost ultima comanda la acest magazin.
EDIT: DOT 0819 din cate stiu inseamna saptamana a8-a din 2019,adica februarie,si daca am platit pretul maxim pentru modelul respectiv am pretentia sa fie fabricat in anul curent.De ce acelasi model cu DOT 2019 il aveti cu pretul redus cu aproape 100Ron? Prost am fost eu ca nu am specificat ca vreau DOT 2020 si m-am bazat pe corectitudinea magazinului...
Locații recomandate