/Mures/Service auto

Autocomplet Service SRL

Strada Pavel Chinezu 10, Târgu Mureș 540326, România

Autocomplet Service SRL
Service auto
4
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH26+X3 Târgu Mureș, România
+40 743 009 148
autocomplet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Catana
Marius Catana2 ani în urmă
Servicii bune și rapide
Vali Moldovan
Vali Moldovan2 ani în urmă
Foarte ok. Prompti
Victor Roman
Victor Roman2 ani în urmă
Un local ieftin si cu mâncare bună!
Emil-Adrian Pop-David
Emil-Adrian Pop-David2 ani în urmă
ITP service de precizie cu inspectori de nota 10 !
Dávid Karsai
Dávid Karsai2 ani în urmă
Meseriași de treaba, îți repară ce e stricat si nu 10 alte chestii care nici nu trebuie schimbate.
Am fost la ei de mai multe ori cu probleme mai mari și probleme mici și de fiecare dată am plecat mulțumit.
Prețuri rezonabile pentru un service de calitate.
A S
A S2 ani în urmă
Cel mai slab service din tot orasul!!!!! Aveti mare grija oameni buni!!!! Nu zic din rautate ci din propria experienta la ei. Te fura cum pot ei mai mult. Duci masina la ei cu o problema ex:sondalambda si te mai taxeaza si pentru altceva in plus. Un singur bec nenorocit de la nr de inmatriculare este 21 lei cu manopera. Ce plm. Si multe alte chestii. Eu am invatat pe propria greseala ca am dus masina la ei. M-au taiat la ITP si am lasat la ei 1124 lei pentru niste probleme care nici nu existau defapt. Ca masina scotea fum,etc. Au schimbat sondalambda,bujii,au bagat aditiv in ea etc etc dar dupa ce am platit suma respectiva la ei,au zis ca masina inca mai scotea fum dar tot m-au trecut pe ITP dupa aceea. Sa nu mai zic ca orice "repara" nu te tine mult. Ba chiar dupa o saptamana trebuie sa te intorci la ei. Mai multe cunostinte au fost la acest service si toti au avut aceasi parere ca mine. Nici mie ni mi-a venit sa cred pana nu am patit-o personal!!!!!! Am crezut ca totusi e o firma si nu un oarecare mecanic care te arde la buzunar dar uite ca m-am inselat. FIRMA TEPARA!!!!!!!!!!
OM C
OM C2 ani în urmă
Un service de foarte slaba calitate:
Am fost saptamana trecuta pt inlocuit ulei si filtre si mi-au pus mai mult ulei decat trebui, care mi-a iesit pe la chiuloasa. Am revenit si mi-au mai scos din el.
Saptamana aceasta am fost pentru inlocuire senzor abs. Mesterii au lucrat foarte lent si au "mai gasit cateva problemute" inexistente, ca sa mai ceara bani pt lucrari viitoare inutile. Hoti!!!
Dupa ce am plecat din service, masina a inceput sa scoata pe drum fum albastru din partea dreapta... Acum trebuie sa revin pentru a face diagnoza la ce au stricat incompetentii astia!
In plus, iti spun un pret la piese si manopera la telefon si la sfarsit afli unul mai mare! Hoti la drumul mare!
Nu recomand nici dusmanilor serviceul.asta. rusine! Dau doar 1 stea, ca nu pot da dau mai putin...
Catalin Dumitru Cretu
Catalin Dumitru Cretu2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma din cauza faptului ca e reprezentanta Landi Renzo cea mai apropiata de mine. Mare greseala din urmatoarele motive:
La diagnoza (facuta prin Team Viewer ca ei si-au prins urechile la o instalatie "veche" de 11 ani) au gasit o eroare legata de electrovalva 2 si presiune prea ridicata. Presiune ridicata din cauza unui furtun lipsa. Eroarea? Habar nu aveau de ce e si cum de nu se sterge.
Recomandarea lor: schimbare cablaj partea din fata impreuna cu ECU gaz, injectoare si resoftare: oferta scrisa 1400 lei.
Rezolvarea mea (ca pe mana lor nu avea rost sa o las): montat 1m de furtun si un T, rescriere firmware ecu ECU cu o interfata de 90 de lei plus transport si recalibrare. Total timp lucrat 2 ore.
As mai apela la serviciile lor? Da, ca sa-mi goleasca scrumiera si doar daca vorbesc de masina mea si in prezenta mea in romaneste (doar suntem in Romania).
Era sa uit, eu nu fumez.
Locații recomandate