/Mures/Service auto

Auto Check Center-Art Auto

Strada Praidului 141/B, Sovata 545500, România

Auto Check Center-Art Auto
Service auto
4.3
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3GF+8R Sovata, România
+40 265 570 322
autocheckcenter.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Auto Check Center-Art Auto
Scrie o recenzie
Marian laurentiu Grigoras
Marian laurentiu Grigoras283 zile în urmă
Rar găsești asa oameni de omenie meseriași și punctuali.Am rămas cu mașina de Sfânta Maria la Praid fiind cazat la Sovata în pensiunea Sandoor, o doamna drăguță de la recepție a vb cu șeful acestui service auto, a doua zi dimineața au mers cu mine sa remorcheze mașina ca nu avea ambreiaj ,am lăsat-o acolo spunându-mi sa-mi continui concediu fără grija.Am plecat liniștit la ora 16 m-au sunat sa-mi ridic mașina.Am fost foarte incantat când am ajuns a doua zi la servici am povestit ce oameni sunt în acea zona.Va mulțumesc sunte-ti OAMENI ADEVARATI.
Liviu andresanu
Liviu andresanu345 zile în urmă
Nu stiu ce sa spun pentru ca mie nu mi sa umblat deloc la masina. Nici macar nu au venit sa vada despre ce este vorba in tranzit fiind, probabil ca daca stiam maghiara altfel ar fi stat lucrurile de acea nu ai recomand daca sunteti in tranzit.
Andresanu Magda
Andresanu Magda345 zile în urmă
Am ajuns în tipul pauzei de masa cu o problema la masina. Au zis sa așteptăm să se termine pauza. Am așteptat, după care ni s-a spus ca ne trebuie programare ( noi fiind în tranzit).
Puteau sa ne spună de la început ca sunt foarte ocupați
Greta codromaz
Greta codromaz345 zile în urmă
Am avut ceva probleme la presiune de roti ..sau uitat și nu au găsit nimic la jumătatea drumului mi-a dat din nou Aceas problema m-am dus la alt service și mi-a rezolvat problema și mai ieftin.. mi-au cerut 50 de lei pentru mai nimic fără bon fiscal . Nu recomand .
Nicolae Nicolae Vasile
Nicolae Nicolae Vasile2 ani în urmă
Super de treaba oameni si foarte priceputi . Sincer .nu mai ajungeam acasa daca nu erau ei.planetara rupta probleme majore la cutia de viteze . Ma luat cu platforma de pe drum si in 3 ore masina a fost gata la un pret mai mult decat rezonabil. Despre chestia cu daca nu vorbesti ungureste ..... nu mai prostii
Monica Oana
Monica Oana2 ani în urmă
Oameni serioși și direcți, chiar în ciuda faptului în care erau foarte aglomerăti și cu un singur mecanic a făcut posibilul pt a face diagnoza sa ma rezolve cu o problema care în județul Ialomița în peste 40 de service nu aveau softul pt MG Rover 75. Deci o vacanță reușită cu o problema rezolvata, Respect pt iei! Și nu sa pus problema limbi vorbite, citind anunțuri anterioare nu a existat aceasta problema, sunt din județul Ialomița și la mine un oraș mi-a trebuit programare în 3 zile pt o diagnoza care softul lor de marea reprezentanța Bosch nu au fost în stare, din care aici programarea a durat 2 ore și tot o data softul lor a citit problema care o am cu mașina. Așa că rog pt toții care cu adevărat aveți de lăsat un comentariu sa detaliați situația și sa lăsați răutatea prostească a etniei deoparte că oriunde în lumea asta indiferent de nație toții tot oameni suntem și nu altă specie!
Andrei mafiotul
Andrei mafiotul2 ani în urmă
Am avut o pană, cu roata data jos de către mine și mi-au cerut 50 ron pt o biata pană.Unui maghiar cât i-ar fii cerut?
Va spun eu ca in această zonă cand vad ca esti român,caută să vă usuce de bani.
Enia jenica
Enia jenica2 ani în urmă
La data de 15 februarie 2022,am avut o experiență mai mult decât foarte plăcută în acel service auto.Deși nimeni nu și- ar dori să-și piardă timpul și să-și consume energia așteptând intr- un așa
loc la plecare din vacanța care tocmai s-a terminat, dacă tot se va întâmpla să ajungi acolo,sunt sigură că nu poți avea parte decât de toată atenția și profesionalismul mecanicilor și nu numai! Tot respectul și apreciate mulțumiri pt toți cei ce ne-au sprijinit în problema ivită la mașină (care nu a fost deloc simplă) și pt că au făcut posibil să ajungem acasă în siguranță!
Locații recomandate