/Mures/Service auto

Euromaster Vladadel Chinezu

Strada Pavel Chinezu 10, Târgu Mureș 540326, România

Euromaster Vladadel Chinezu
Service auto
4.3
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH35+4W Târgu Mureș, România
+40 741 084 736
drwheel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iosif Oroian
Iosif Oroian2 ani în urmă
Neseriozitate, indolență, obrăznicie, trei cuvinte pentru serviciile lor - am făcut programare on- line, cu două zile în urmă , la care s-a confirmat cu mesaj pe adresa de email. Dar am fost sunat cu o oră jumate înainte de prezentare, că nu pot să mă primească pentru că suntem suprapuși la planificare și dacă doresc mă programează săptamâna următoare. Cine duce cauciucurile, care erau pregătite în mașină și nu mai vorbesc de timpul planificat, pentru a putea merge la programare. Pe deasupra după ce am specificat problemele, am fost certat de doamnă - este ocupată și nu are timp de mine. RUȘINE, RUȘINE - poate vede șeful firmei mesajul și remediază greșelile sau anulați programările on-line dacă tot nu țineți cont de ele.
Socool autorulote mures
Socool autorulote mures2 ani în urmă
Personal amabil și bine pregătit. Printre puținele vulcanizare cu personal statornic. Se ocupa cu grija și de autorulote.
Csiki Lorand Csaba
Csiki Lorand Csaba2 ani în urmă
Cu programare la 16:30, ajuns cu 10 min mai devreme... mi s-a comunicat ca sunt decalati si ca va trebui sa astept un pic... pana la 17:30 nu s-a atins nimeni de masina... schimbul de cauciucuri a durat de la 17:30 la 18:15 dupa care s -a facut factura... am pierdut cu un schimb de anvelope doua ore... si am avut programare... asta a fost ultima data cand am fost pe la ei....
Octavian Ispas
Octavian Ispas2 ani în urmă
Am fost programat la ora 12 și m-au primit în atelier la 12:30 ?!....după ce au introdus 2 mașini înaintea mea, fără programare?! Cred ca nu e corect fata de cineva care are programare!
Gabriela Branea
Gabriela Branea2 ani în urmă
Personal amabil.Conditiile de lucru ar trebuii sa fie mai imbunatatite dar in contextul pandemie cred că nu se poate realiza.
Tunde Palfi
Tunde Palfi2 ani în urmă
Nu sunt multumita deloc. Am avut programare dar si asa trebuia sa astept o ora si jumatatre. Iar seful era foarte arogant.
Silviu Chirtes
Silviu Chirtes2 ani în urmă
Am avut programarea la 16:30 , e 17:30 si inca nu ma baga nimeni in seama , unu lucra iar ceilalti “mecanici” stau la povesti, nu recomand , de evitat !
Ion Mihăescu
Ion Mihăescu2 ani în urmă
Schimbarea pneurilor de sezon a fost făcută într-un interval de timp scurt. Nu a fost nevoie de o programare ori să aștept la rând.
Locații recomandate