/Mures/Service auto

Dr Wheel

Strada Tisei 21, Târgu Mureș 540083, România

Dr Wheel
Service auto
4
221 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HG5X+56 Târgu Mureș, România
+40 758 848 080
drwheel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Boby M7power
Boby M7power2 ani în urmă
Bună nu recomand acest service auto am făcut schimb de ulei la un audi A4 sline din 2012
2.7 diesel in ziua respectiva am plecat in Germania când am ajuns in Turda mi-a apărut pe navigație ca nivelul uleiul este foarte scăzut lipsa ulei m-am dus la omw și am cumpărat 2 litri de ulei și cam cam scump 5w30 la omw
Deci așa ca habar n-au la mașini scumpe sport lux .și încă ceva mi-a montat și filtru de particule
După ce l-am curățat la la o firma specializată
Și nu mi-a montat bine ceva tot tot aveam zgomot la motor partea unde au lucrat deci ceva
Neacceptabil la o mașina de 15000€
Valeriu TODICA
Valeriu TODICA2 ani în urmă
Ca și prețuri la cauciucuri e ok (cel mai ieftin din zona).
Deservirea lasă de dorit, am stat la coada peste 2 ore (pentru că treceau oameni "de ai noștri" fără a sta în rând). Cu toate că am discutat inițial cu cineva la telefon care a menționat că pot veni și acum pentru că la moment este liber.
Acum cât despre montarea cauciucurilor a fost repede și "calitativ" (aproximativ 30 minute). 3 jante din 4 făcute praf ( marginile zgâriate rău, atașez poze). Băieții cu experiență mare au folosit "țeavă sau bara de metal" pentru a pune cauciucuri pe jante. Nu am fost atent la acel moment să observ acest lucru pentru că după atâta timp de așteptare am avut dorința să plec cât mai repede.
Și acum mesaj pentru manageri, în goana după bani se pierde calitatea lucrului executat, dar cred că cunoașteți acest lucru foarte bine.
Attila Gyorfi
Attila Gyorfi2 ani în urmă
Am facut revizia la ei (ulei plus toate filtrele) , distributia, schimbat radiator AC, schimb ulei cutie viteze DSG, curea alternator si alte mici chestii oglinda retrovizoare si duza stergator spate, chestii mici pentru care la alte service uri iti dau cu flit dar aici au fost amabili si le - au rezolvat. Am facut cateva sute de km de la interventie fara probleme. E un service bun.
Lili Turc
Lili Turc2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta posibila! Dupa timp și bani pierduți am plecat acasă cu capacul sau furtune fisurate de la pompă de alimentare ca nici nu se mai deplaseaza masina cum ar fi fost normal, Defecțiuni făcute de mecanici în servis! Sa va fie rușine că vă bateți joc de clienți!
Cristian Matea
Cristian Matea2 ani în urmă
Am azi la 10 programare pentru o constatare și schibatat suport la motor iar la ora 16 primesc mașina că e ok la scurt timp revin că îmi curge motorină și nu mă pot deplasa cu mașina capacul pompă spart plus alte defecte făcute de mecanic Matei Tamas .am depus reclamație la protecția consumatorului mașina se află încă în servis nu mă pot folosi de bunul meu cu defectele făcute de mecanic voi cere despăgubiri servisului
GFX Animations
GFX Animations2 ani în urmă
Foarte rau, caseta directie wchimbata dupa scotea sunete, raspunsul lor. Asa se intampla.
Facut centrarea directie la mercedes si volanul tragea dreapta, nu e de la noi. Am facut centrarea la alt service acuma merge bine. Service bun sa schimbi sigurante si piulite
Cata POP
Cata POP2 ani în urmă
O locați cu oameni profesioniști și foarte amabili. Timp scurt de remediere a problemelor, prețuri corecte . Recomand.
Adrian marin
Adrian marin2 ani în urmă
destul de scump...personal nu tocmai amabil...desi ar fi trebuit...sunt la al 2-lea incident neplacut..
Locații recomandate